onsdag 20 juli 2011

Klippdags!

I går skickade jag ett sms till Ingrid och frågade om hon kunde klippa Max nu i dagarna . I morse ringde hon och sa att hon skulle titta förbi direkt och klippa honom! Supersnälla Ingrid kom med sina saker och vi fick ha frisörplats i hallen=)




Max var duktig och satt stilla och kalufsen blev lite lättare! Som om det inte räcker att vara dagmamma, frisör, bagerska - så är hon även trädgårdsmästare=) Barnen har fått så och odla hos henne och nu var morötterna, gurkor och paprikor klara. Givetvis skulle Max få hem morötterna som han haft koll på varje dag i flera veckor=)



När Max var klippt så körde vi till Willys och storhandlade och på vägen hem hämtade vi upp Oscar. Vi åt lunch och sen körde vi ner till bryggan. Oscar och Markus badade, men jag och Max höll oss på bryggan och kastade sten!




Sen blev det glass!


Resten av eftermiddagen har vi tillbringat hemma med mer bad i poolen, grabbarna har åkt kick och sen fixade jag grillat till middagen. Julia och Ella kom också hit och åt med oss, sen körde Nicke, Markus och Ella på bmx träningen. Julia stack hem så jag satte Max i vagnen och tog en powerwalk på drygt 3 km.


Avslutar med ännu ett stort grattis till Danne och Helen som fick en pojke i dag, Ebba har blivit storebror till Emil! Hurra, hurra, hurra, hurra!!

1 kommentar:

  1. Testar kommentar! Det går att kommentera från mobilen, men inte från datorn! Fler som har problem med blogger?

    SvaraRadera