söndag 24 juli 2011

Summerrace dag 2 och akutbesök!

Dagen har tillbringats på bmx banan - i regn! Men med regnjacka, regnbyxor och stövlar så går det ingen nöd på en, rätt kläder för (fel) rätt väder! Det var dags för dag två i Summerrace och Nicke och Markus skulle försvara sina guldmedaljer från i går.

Julia och Henrik kom så ni förstår vem som har tagit många av dessa fina bilderna=) Även mamma, Wille, Inger och Bosse har varit på plats och hejat!

Nicke!


Markus in action! (Nummer 344 på cykeln)



Det gäller att ge allt.....

Gabriel kämpade på som minst och yngst i dag också!

Max busade runt överallt och ingenstans. Mest i bilen i dag faktiskt!

Nicke kom 1-1-1 i sina heat och Markus var inte sämre han som också kom 1-1-1. I finalen tog Nicke guldet väldigt lätt, Markus fick fightas mot en av killarna i klubben och gick som segrar ur loppet. Så gulden var säkrade även i dag - Johanssons ÄR farliga på banan;-)



Det var även prisutdelning till totalsegrarna, när båda deltävlingarna var ihop räknade. Gissa om Markus var stolt när han stod överst och fick ett fint glaspris!

De hade även lotteridragning på allas startnummer och Markus hade turen att få gå fram till prisbordet och välja något. Det blev ett presentkort på 100 kr i bmx butiken i Ängelholm.

Min älskade familj!

Det var en trött familj som åt tacos när vi kom hem och sen såg vi på loppen som jag hade filmat. Plötsligt så ser jag hur Max trillar från soffan och slår ansiktet rakt i soffbordets kant. Han fick verkligen smällen rakt underifrån näsan och när jag vände upp honom såg vi blodet=( Han skrek högt och vi såg hur snabbt näsan och läppen svullnade upp. Vi vågade absolut inte chansa på att inget var brutet eller skadat på något vis, så det var bara att åka till akuten.


Farmor kom på 5 min och stannade hemma med Markus medans vi körde in. Som tur var så var det lugnt på akuten och vi kom in nästan direkt. Läkaren tittade i halsen, lyfte på läppen, undersökte käken och näsan samt öronen. Inget var brutet men han kommer se snygg ut i morgon! Max är så himla duktig när det kommer till läkarundersökningar och han satt som ett ljus i mitt knä. Det tog bara en timme att köra in, få honom undersökt och sen köra hem igen. Det går inte att klaga på sådan sjukvård!


Nu sover grabbarna och det är två ganska slitna föräldrar här i soffan. I morgon drar VM veckan i gång och Nicke ska träna på banan i Köpenhamn i morgon. Så veckan bjuder på mycket mer bmx och det ska bli väldigt, väldigt roligt att se Nicke tävla på söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar