lördag 23 juli 2011

Summerrace dag 1

Så var det dags för vår årliga hemmatävling - Summerrace! Nicke och Markus körde två timmar innan mig och Max eftersom de tränar och fixar med cyklarna innan tävlingen börjar. Kl 13 drog det i gång och vi var på plats!

Även Micke och Kajsa har varit med hela eftermiddagen!

Nicke och Markus kom båda 1-1-1 i sina heat! Spänningen på topp och mellan loppen ska det peppas, drickas och av och på med alla skydd. Nickes föräldrar har också varit på plats hela dagen, bla för att hjälpa Gabriel på hans första tävling (Ella har varit på bröllop). Gabriel kämpade på och tog sig i mål alla fyra gångerna. Vad gör det om man kommer sist när man är yngst, minst och tävlar för första gången=)?

I Markus final blev det superspännande, mitt mammahjärta slog dubbla slag! Han tog ledningen, låg tvåa halva loppet sen cyklade han upp och tog ledningen ända in i mål. Hurra, äntligen fick Markus stå överst på pallen!! Nicke tog också första platsen och fick kamma hem guldet i dag också.

Max dricker lite läsk i väntan på prisutdelningen!

Vädret har varit fint hela dagen, till skillnad från här hemma tydligen. Så vi hoppas på det bästa inför morgondagen då tävling 2 drar i gång med första start kl 12!