torsdag 14 juli 2011

På tur!

Och regnet har öst ner och sen regnade det lite innan det kom en skur....Med vatten det har kommit i dag och det kom uppifrån=( Nåja, semester har man ju oavsett väder och även om jag föredrar sol så är det ju bara att gilla läget.

Jag och grabbarna körde i väg på en runda och hann med en och annan affär och fick uträttat lite ärenden. Vi började med att stanna till på "Babyland" för att titta på bilstol till Max. Sen gick vi vidare till "Toys R Us" och det är ju rena himmelriket....


Det blev endast en stor badring till poolen inköpt och Markus höll i sina pengar han har sparat ihop. Det är dock svårt att gå in i en leksaksaffär och inte handla;-)


Nästa stopp blev Ikea och det var fler än vi som tyckte det var en bra idé i dag...Men vi shoppade lite ljus, servetter, badrumsmattor, en lampa och lite annat smått och gott. Sen blev det middag där också!


Mina goa killar!

Sen var det bara Ica Maxi kvar och där hittade Markus en radiostyrd båt som han ville köpa. Han har nu 200 kr i månaden och för dem ska han köpa leksaker och annat som han vill ha. Snacka om att lyckan var stor när han hade råd till en så fin båt!
Liten paus, dock i stillastående fordon=)

När vi kom hem skulle båten provas i poolen och när Markus hade testat några minuter fick Max också testa. Men när sen Markus ville ha tillbaka fjärkontrollen så blev Max arg och kastade den i poolen..............Behöver jag nämna att den inte fungerar i nuläget?! Suck....sånt gör mig så ledsen för Markus var så glad för den och hade köpte den för egna pengar.


Vi har torkat den med luft och nu står den på glänt (har fått spänna upp fjärkontrollen då vi inte kan öppna den helt) och vi hoppas den kommer att fungera när den har torkat. Annars är det bara att köpa en ny, Markus ska ju inte lida pga att lillebror är en Emil.....

1 kommentar:

  1. Hej. Vi köpte en bilstol till emilio från tyskland. Enligt Råd och Rön bästa i test. Gick på 169.90 euro. Vi betalade med frakt knappt 1800. En mycket bra stol. hör av dig om du vill ha adressen. Kram

    SvaraRadera