söndag 17 januari 2010

Helgen!

I fredags kom jag hem vid 16.30 och då var det i princip bara att packa i hop oss, duscha och bege oss i väg. Vallåkras finaste har tagit examen och efter 3 år i skolan så är Helen nu färdig sjuksköterska. Hon hade inga planer på mer än att fira med familjen, men hennes man Martin och jag hade lite andra planer=) Så där kom vi och knackade på dörren och en förvånad Helen öppnade! Tårarna rullade på henne och vi kunde bara skratta och skrika hurra!

Några minuter efter att vi hade kommit dit kom det ytterligare en familj och vi hade med oss tacos så att det räckte till våra familjer. Vi dukade upp och åt gott med alla barnen (8 stycken), pratade och skålade för Helen. Under kvällen ringde det ytterligare på dörren och fler kom förbi med blommor och annat för att gratulera. Helen är en fantastisk vän som alltid svarar på mina frågor (hon ÄR ett proffs eftersom hon har jobbat på Babyproffsen;-), en enastående mamma till tre goa ungar, snygg fru och en i mina ögon, stor förebild. Grattis ännu en gång Helen och blir jag sjuk vet jag vem jag ringer!

I går höll vi oss hemma hela förmiddagen och Markus lekte med kompisen V några timmar. Nicke körde och tvättade våra bilar och jag städade här inne. Sen var det dax för Markus simskola och jag följde med denna gången. Det var riktigt roligt att se Markus i gruppen och han tvekar inte för något av det dom ska göra=) När hans 30 minuter var slut så blev det dusch och lite bastu för honom innan vi körde hem. Lite senare kom Louise, Micke och Oscar till oss. Vi åt, busade med barnen, pratade och hade jättemysigt. Tack för att ni kom, alltid lika roligt!

I dag tog vi en lugn morgon, satt och kikade på resor (har dock inte råd i år eller lust med Max som är för liten) och mös med grabbarna. Sen körde vi till Babyland och det slutade med att vi hade köpte en Emmaljunga Scooter till Max! Den vagnen vi har nu är vi trötta på, den är stor och tung och börjar förfalla. Max får ha den gamla och sova ute i hos dagmamman och så har vi den nya när vi ska i väg.

Nu sover Max middag och när han har vaknat ska vi köra till Lerberget för att fira Albin som fyllde 12 år i går. Markus längtar som en tok efter sin kusin och har frågat sen klockan 9 i morse "när ska vi köra?"

I morgon är det tidig jobbstart för mig, klockan 7 ska jag vara på kontoret och då jobbar jag till 14.30. Nicke jobbar sin första kvällsvecka sen förra våren och kommer jobba 11.30-21.30. Det ÄR skönt att vi har kommit i gång med vardagen igen!

2 kommentarer:

  1. Fullspäckad, trevlig helg i goda vänners lag läser jag. Sämre kan man ha't! :-)

    SvaraRadera
  2. Nämen tusan också... ni kunde ju köpt Lovas! Hon använder den nästan aldrig längre. Å andra sidan händer det dock att den åker fram nån gång ibland, så det hade kanske ändå inte funkat när jag tänker efter.

    Vilken mysig helg ni har haft :-)

    SvaraRadera