lördag 30 januari 2010

Pizzabak & Hamburgergrillning!

Låter väl som en nyttig fredag och lördag?! I går när jag kom hem så var Ella och Gabriel redan här och kusinerna hade hunnit både leka och bråka=) Vi klädde på oss allihop och gick till pulkabacken med barnen en stund innan både mörket och kylan tvingade in oss igen.

När vi kom in fick grabbarna göra pizza, vilket de tyckte var superkul! Den smakade givetvis supergott och vi blev mätta och belåtna allihop.
Barnen lekte en stund tillsammans innan sen Nicke och Markus körde dem hem medans jag nattade Max. Sen blev det soffan, Lets dance och nya komediserien "Solsidan". Vi skrattade gott och den serien kommer vi att följa=)

I dag vaknade jag och Max vid 6.30 och en halvtimme senare även Nicke och Markus. Vi tog en mysig morgon i lugn och ro för att sen var klädda och klara för träff med Helen, Daniel och Ebba. Det är -12 i dag och lite vind, men solen är framme så det lockar att få vara ute en stund. Markus och Max åkte pulka medan Ebba somnade i vagnen. När vi sen kommer in så går Danne ut och startar grillen - lunchen bestod av grillade hamburgare! Tusen tack fina ni för en mysig förmiddag med er. Nästa gång hoppas vi barnen är lite bättre synkade så de kan leka=)

Snart ska Markus på simskolan och jag stannar hemma med Max. Tänkte städa lite, leka med Max och sen ska det bli någon form av träning också. Får väl dra lott om det blir Orbitrek eller spinningcykeln. I kväll är det final i Robinson och det ska INTE missas=)

Måste också visa att Max visar (till pappas stora glädje) ett stort intresse för att kolla på bmx tävlingar på internet - det bådar gott.....

6 kommentarer:

  1. Tack själva alltid lika trevligt att få umgås med er. Ta hand om er! Kramar från oss på Fridas gata

    SvaraRadera
  2. SMidigt sätt att uppdatera status på FB, tog länken du lagt där hit :)!

    Verkar som du har ett fullt komplett gym där hemma hos dig! Vad himla bra!

    Härlig dag ni haft, era grabbar är ju så himla härligt gulliga o söta, stora har de blivit oxå!

    SvaraRadera
  3. Jag bara älskar Max fina långa hår!!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Visst var den bra, "Solsidan"?! Den kommer vi också att följa :-)

    SvaraRadera
  5. Du lät väl inte Nicke åka snowracer? ;P Låter som toppendagar!

    Ses snart :P

    SvaraRadera
  6. Solsidan e ett program vi oxå kommer att följa, precis vår humor:-)

    SvaraRadera