tisdag 19 januari 2010

Krokodiler och kastruller

Då var tisdagen också avklarad på jobbet och jag känner hur jag redan börjar komma in i "måndag-fredag-syndromet" då veckan bara rullar på. I morse vaknade Max klockan 6 igen och Markus lite efter det bara. Det är inte bra att de nu går upp så tidigt, framför allt inte för Markus skull eftersom han knappast sover middag som Max gör. Visst sjutton orkar vi gå upp, men jag tycker det är synd om dem när de blir för trötta under dagen pga att de gått upp för tidigt.

Jag hämtade grabbarna ca 14.45 och då låg Max ute i sin vagn och sov. Han sov senare i dag eftersom han hade sovit hemma i förmiddags en stund innan Nicke lämnade dem. Max är verkligen helt förtjust i Ingrid nu och hon får pussar och han är helt trygg med henne. När vi går hem vinkar han för fullt och säger "aj hå" (hej då) och ibland hör man "bye bye" också (Ingrid säger nästan alltid så när barnen går hem). Nya ord är även "tatt" (katt) och "ja" tydligt på nästan allt=)Markus hade bakat i dag och vi fick en krokodil med oss hem:

I kväll tog vi in barnbordet och tillhörande stolar så Max kan sitta och fixa med sin matlagning=) Han älskar grytor just nu och det ska gärna vara många framme och skedar, vispar och brödpenslar framme på samma gång.


Blivande bagare och kock i familjen?

6 kommentarer:

  1. Vilket bakverk! Blivande bagare i familjen kanske?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Så gulligt när Max sitter och donar...Så ser det ut hos oss också för tillfället. Undrar vad dom lagar för gott till oss imorgon!?
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Ja han kan baka iallafall Markus:) och Max är bara för go när han sitter och leker med sina grytor:) Kram Ella

    SvaraRadera
  4. Fin krokodil, han blir kanske en bagare:-)

    SvaraRadera
  5. Fin krokodil! :-)

    Markus borde väl inte bli så trött om han går upp 6 om han lägger sig någon gång mellan 19-20? Eller han kanske lägger sig senare?

    SvaraRadera
  6. Markus lägger sig vid 19.30-20 men somnar aldrig fort. Han är van (sen han var liten) att gå upp runt 7.30-8 eftersom han aldrig sover hela natten utan att vakna. Går han upp klockan 6 orkar han en hel dag, men han blir ju betydligt tröttare.

    SvaraRadera