lördag 9 januari 2010

Kall lördag!

I dag har det varit riktigt kallt och blåsigt. Men vi trotsade kylan och gick till pulkabacken med Ella och Gabriel som kom med tåget vid 10 tiden.
Vi åkte ca 30 minuter sen var barnen nöjda eftersom det blåste så kallt. Vi gick hem till oss och de stannade över lunchen. Det blev lite Playstation och jag och Ella fick lära oss köra skateboard. Inte helt lätt......Markus kammar hem över 30 000 i poäng på en runda och jag kom upp i ca 7000......Snacka om att få stryk!
Jag började röja bland alla bebisleksaker och insåg hur skrämmande mycket vi hade!! Det blev sortering - en hög för sådant som jag vill spara som minne, en påse till lillkusin Milton och en påse till Gabriels (halv)lillasyster=) Jag körde sen Ella och Gabriel till Gabriels farmor och farfar och där lämnade vi av alla leksakerna samt en gåstol och en dockvagn. Skönt att få rensat och samtidigt veta att det kommer till användning.
Nicke och Markus har varit i simhallen då det var dax för premiär på simskolan för Markus. Det varar 30 minuter och hade gått jättebra. Markus hade gjort allt som de skulle göra, han var inte blyg och framför allt tyckte han det var superkul=) I dag handlade det mycket om att våga doppa huvudet och klara av att få stänk på sig. Markus som tycker det är jobbigt att få vatten i ansiktet hade varit modig och tyckte det var roligt! Jag ser fram emot att få gå dit med honom nästa lördag.
Här blir det lite lek och bus med barnen nu och sen väntar soffan, Robinson och förmodligen en film. I går fick vi låna ca 25-30 filmer från familjen G så vi behöver inte åka till videobutiken på länge....

2 kommentarer:

  1. Kul att det gick så bra för Markus på hans simskolepremiär! Simskola är jättebra och nyttigt. Barnen lär sig att inte vara rädda för vattnet men att samtidigt ha respekt och det är ju A och O. :-)

    Ha en mysig kväll!

    SvaraRadera
  2. Ha en riktigt mysig helg!
    STOR kram

    SvaraRadera