onsdag 7 juli 2010

Första "sova över" kvällen!

I går när jag hämtade barnen så stannade jag en liten stund i trädgården och pratade med Ingrid. Fick mumsa på lite vattenmelon och så pratade vi om tiderna Max kommer ha i höst. Känns väldigt märkligt att Markus inte ska lämnas där också sen, det blir bara Max som får härja runt där i höst! Max kommer att vara hos Ingrid på ett två veckors schema med tiderna 8.30-15.30 och 11-15. Han kommer dessutom att fortsätta vara ledig på fredagar och nu blir det ännu lite lättare att lösa eftersom Nicke är ledig varannan och jobbar kväll varannan då jag hinner hem tills han kör.

När vi kom hem så stod mina fantastiska svärföräldrar där och höll på att byta panelen längs hela uterummet/garaget/careporten - den längsta sidan som var kvar. De hade jobbat där sen klockan 10 och var kvar till 18 då allt var klart!! Jag har verkligen dragit högsta vinsten när det gäller en fantastisk familj=)

Markus ville leka med Oscar så Lina körde upp honom till oss och vi passade på att ta en fika i uterummet allihop. Sen blev det dammsugning, stryktvätt, maskering av fönster och sen lagade jag middag till hela gängen. Jag sa till Nickes föräldrar att jag hade tinat oxfilé om jag hade vetat att de skulle jobba hos oss hela dagen - inte bjudit på köttbullar och makaroner=)

Grabbarna frågade plötsligt om Oscar kunde sova över och det var ju inga hinder för det, så Lina kom upp med Oscars saker innan hon körde till jobbet. Markus och Oscar lekte hela kvällen, badade, spelade playstation och sen blev det jordgubbar och glass i soffan. När de hade borstat tänderna fick de krypa in i Markus våningssäng och så satt de där och ritade en stund. Vid 22 tiden var det hög tid att sova men det tisslades och tasslades 20 minuter till innan det blev tyst och båda somnade gott. Jag har inte hört något i natt och alla i huset sov gott när jag körde till jobb 6.30.

I dag blir det trädgård och lite fönstermålning när jag kommer hem. Nicke jobbar kväll så jag och barnen myser tillsammans och det lär väl bli lek, poolbad och annat bus på F-gatan i dag med!

5 kommentarer:

  1. Är kanske svärföräldrar man ska leta efter?? Börja i den ändan istället ;P

    SvaraRadera
  2. Gör det syrran, kanske går bättre då;-)

    SvaraRadera
  3. Ha ha, det var den bästa kommentaren Julia!!

    Bilder på fasadjobben tack =)
    Mysigt med sleep-overs, stora pojkar nu alltså!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Jag ska ta bilder på Johanna, lovar! Var ju faktiskt så klok och tog innan de hann riva ner långsidan=)

    SvaraRadera
  5. Dom hade säkert jättemysigt och tyckte säkert det var lite spännande:-)

    SvaraRadera