torsdag 22 juli 2010

Helsingör tur och retur!

I morse regnade det när jag vaknade men det kändes enbart skönt och luften behövde rensas. Dock var det lika varmt när det slutade regna, men det blev en perfekt dag för ett Helsingörsbesök! Vi hade lovat Markus att åka tåget in till Knutpunkten och det var hur spännande som helst!

På Knutpunkten mötte vi upp Nickes föräldrar, Ella och Gabriel.
När ska båten köra?
När vi hade satt oss på båten kom även Malin, Janne, Ellen och Albin ombord! Vi hade ingen aning om att storasyster också skulle dit i dag!

Max åker båt med en bil i handen=)
Det blev så klart röda korvar på torget!
Vi shoppade inte så mycket, men det blev ett par skor till Nicke, flip-flops till mig och massa smått och gott i butiken "Tiger" där allt kostar 10 eller 20 kr. Dessa stora väskorna kostade 3 kr styck så jag slog till och tog en i varje färg! Hur bra som helst med stora, rymliga väskor när det ska packas tex till stranden etc.
När vi kom strax innan 16 tiden så hoppade vi i poolen för att svalka oss, det var verkligen skönt!
Nicke och Ella hade bmx träning i kväll så jag, Markus, Max och Gabriel åkte till barnens kusin Sarah som hade lite snabbt planerad födelsedagsgrillning för att fira hennes 17 års dag som var i förrgår (då var hon utomlands). Grillmys hos Camilla och barnen!
Jag försökte få till en bild på kusinerna men det var hopplöst att få de yngsta att sitta still -samtidigt. Men det här får duga=)
Ännu en bra semsterdag - önskar dock att jag hade måååååååånga fler kvar;-)

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag ni har haft!
    Ser ut som en 1 1/2 liters flaska lille G sitter med, gulligt!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Ha, ha...det har du rätt i Johanna! Men det var det inte - han är bara så liten;-)

    SvaraRadera
  3. Helsingör är supermysigt. Nu är det ett par år sedan jag var där, så det är väl dags snart igen. Affären Tiger finns här i Malmö också. En kul liten affär :-)

    SvaraRadera