fredag 16 juli 2010

Semesterfredag!

I dag har vi tillbringat 5 härliga timmar på stranden! I vårt sällskap hade vi Nickes föräldrar, Ella och Gabriel. Barnen älskar att bada och tillbringar 90% av tiden i havet.

När vi skulle hem ville Gabriel följa med oss och leka en stund till. Ella stack hem till hunden och kom sen ut igen framåt kvällen. Poolbad är väl inte så ovanligt hemma hos oss?
Lite soffmys med Max!
Max satt och mös på golvet i uterummet, skönt med lite svalka på kvällen efter många timmar i solen!
Vi ska passa Christian och Madelaines vovve i helgen och Max visar vem det är som bestämmer i det här huset;-) Asterix höjer inte ens på ögonbrynen......

6 kommentarer:

  1. Så fin färg du har fått. Är avis på alla som blir bruna lätt och jämnt över kroppen. Själv blir jag mest röd och kanske lite brun på vissa ställen men det är ytterst fläckvis. Jaja. Är man en blek blondin så är man! ;-)

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Jag blir brun väldigt lätt, men är dock alltid supernoga med att smörja in mig. Jag tycker du är en snygg, blek blondin - fläckig eller ej!

    SvaraRadera
  3. Skönt att läsa att era barn också drar på läggtiderna. Hur dags slocknar dom nu?
    Ha en skön helg familjen Johansson!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Ja du Johannna, Max somnar inte förrän 21.30-22 nu på kvällarna men går inte upp förrän runt 8-8.30. Lite trevligare än kl 6 nu när vi har semester=)
    Markus lägger sig 22-23 och går upp runt 9 tiden.

    SvaraRadera
  5. Tack till er allihopa för att ni är så snälla och tar hand om Asterix så vi kan åka på mys weekend till Göteborg. Jag ser att vår vovve haft det riktigt trevlig när vi varit borta, han kommer nog sakna den fina tomten och allt extra godis =)
    Kram Madelaine

    SvaraRadera
  6. Det var så lite så Madelaine! Säg bara till när ni behöver hjälp nästa gång=)

    SvaraRadera