måndag 19 juli 2010

Rosetter och skateboard!

I dag har vi hunnit med massor - igen! Förmiddagen var molnig så vi målade en hel del medan grabbarna var med ute och lekte. Det börjar bli riktigt fint nu och vi närmar oss slutet även om det är en del kvar.

Markus har blivit riktigt glad för att åka skateboard och det gör ju inte Nicke mindre glad precis. Han är ju Gantoftas skateboardkung=) Max fick en åktur med pappa i dag!

Vi målade och var ute ända till efter klockan 12 då vi insåg att det var lunchdax. Det blev Mc Donalds till lunch och ingen klagade på det;-) Sen när vi kom hem var det klarblå himmel och riktigt soligt så vi mös i trädgården med sol och bad.

Sen har vi nya kunskaper i huset - Markus kan nu knyta rosett!! Plötsligt bara satt det....!

Det är så roligt att han även lånar mina skor och sätter sig och knyter=)
Vi har även hunnit med kvällsbad och glass med Julia och sen när vi kom hem tog jag på mig löparkläderna och begav mig ut i sällskap med Markus. Det blev 3km löpning och 1 km powerwalk - superskönt när det är sval kväll! Nu är klockan 22.35 och båda våra barn är uppe....Ingen av dem kunde somna i kväll!

3 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en härlig sovmorgon ;)
    God Natt / Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Härligt med rosetter! :-D

    Ja äntligen blev det kvällsbad, liiite kallt men skönt ändå :-)

    SvaraRadera
  3. Så lustigt... för nån vecka sen knäckte även Hannes rosettknytandet och här har vi numera rosetter på alla tänkbara snören :-)
    Härligt att se hur ni njuter av semestern, vännen.

    SvaraRadera