torsdag 6 januari 2011

Dagarna med Lilian!

Det är verkligen härligt att få ha Lilian här några dagar hos oss. Min goa, härliga gay-glamour-brud som ger min vardag lite guldkant bland allt testosteron och barntrots här hemma. Vi pratar, skrattar, ligger i soffan i mjukisbyxor, shoppar, äter lösgodis och Ben&Jerrys glass som bara vi kan när vi träffas.

I förrgår var vi ute i och åt på Harry´s med Julia, Henrik och Danne. Det var skönt att komma hemifrån och äta gott, hinna prata ostört utan barnen och njuta av att inte lagat middagen själv. Nickes föräldrar passade grabbarna här hemma, verkligen en lyx att de bor så nära och alltid ställer upp när vi behöver hjälp.

I går körde jag och Lilian till Väla och där fick vi några timmar att gå - utan problem=) Det blev lite shopping, fyra nya toppar och en klocka till mig. Lilian var inte sämre hon och det blev några plagg för hennes del också. Vi åt lunch och sen körde vi till jobbet eftersom jag skulle jobba 14-16 så Julia kunde komma med flyget till Stockholm. När vi kom hem lagade vi middag och bara softade i sofforna=) Lite Wiispel har vi också hunnit med, Markus lärde Lilian sina bästa tips!


I morse tog vi det väldigt lugnt. Det har snöat massor så vi hade ingen brådska att ge oss ut på vägarna. Max hade ett ordentligt snack med Lilian, jag vet inte vad de tisslade om.....

Vi körde Markus till IH där Nicke satt och såg på Nyårssaluten, sen blev det Ica Maxi för oss. Jag fick köpt nya panelgardiner till köket, härligt mörklila! En korv till lunch sen klarade vi oss under eftermiddagen på kaffe (dock bara Lilian) och lite choklad=) Sen var det då tyvärr dags att köra Lilian till tåget vid 17 tiden och det knep minsann lite i hjärtat när vi skiljdes åt. Stockholm är en bit bort och vi ses knappast spontant när vi känner för det.

Nästa gång är det banne mig denna mamman som ska ta sig i kragen och komma till The big city och bo hos henne några dagar. Kan bli mysigt att få vinka på kungen en fin vårdag!

2 kommentarer:

  1. Härliga dagar med goda vänner, det lever man länge på!
    Har det gott Johanssons / kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Förstår att det kniper i hjärtat vid avskedet. Fina vänner växer inte på träd...

    SvaraRadera