söndag 23 januari 2011

Vårhelg eller vår helg?

Söndagkväll och helgen är till ända. Det har känts som vår eftersom solen varit framme, snön är helt borta och det har inte varit så kallt. Vi har haft en härlig helg, fylld med aktiviteter och Max har bjudit sin mamma på två bra nätter utan vakentimmar.

I går kom Albin hit på eftermiddagen och grabbarna laddade för en kväll på Jutan. Det är lycka båda bland 3-åringar, 6-åringar, 13-åringar och 35-åringar=)


Nicke når höga höjder!
Markus åkter skateboard, kick och cyklar - allt med hjul är kul!
Max ser så allt står rätt till med utrustningen.

Roligt att åka med pappa!
Kan pappa åka nerför så kan jag kasa ner på rumpan - alla sätt är tillåtna! Bara lite olika grader på hur smutsig man blir....
När det var färdigåkt stod tre grabbar med hundögon och föreslog Mc Donalds och vem kunde neka dem? Alla var faktiskt riktigt hungriga efter allt åkande! När vi kom hem blev det sanering (man blir galet smutsig på Jutan!), lösgodis och "Fångarna på fortet" innan vi stupade i säng.
I morse var det kusinmys!
Markus hade simskola 10.50-11.30 och då var vi alla med och passade på att bada under tiden. Max plaskar på som om han vore en fisk och Markus gör enorma framsteg med simningen, riktigt roligt att se!
Vi har även hunnit med att ha en söndagsdejt med Ella och Gabriel, det blev tacos och högljuda barnlekar - precis som vanligt. Nu vankas vars en soffa för mig och Nicke och "New moon". Spännande med vampyrer.......

Orkanen "MAX" ökade i styrka precis som jag förmodade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar