måndag 17 januari 2011

Sjukstugerapport!

Kanske inte världens roligaste blogginlägg i dag för de senaste dygnen har bara varit feber, Alvedon och hemmatid med barnen.....

Markus har nu haft feber sen fredagkväll och i natt hade han väldigt ont i halsen. I morse ringde jag till Vårdcentralen från jobbet direkt när de öppnade och såg till att han fick en tid. Halsprovet visade ingen halsfluss som vi trodde utan det var det vanliga svaret - virus! Markus har sen varit feberfri hela eftermiddagen och han var så glad över att vara frisk som han sa. Jag försökte varna lite för att febern kunde komma igen och tyvärr fick jag rätt då tempen visade 38.2 vid 16 tiden.

Det är dock en fördel med skiftjobb då Nicke var hemma i förmiddags och jag i eftermiddag, vi slipper vabba! Jag har passat på att städa lite här hemma, vi har lekt med lego på Max rum, spelat Wii och haft mysigt tillsammans trots envist virus!

Markus var orolig för att han skulle missa de kommande dagarna i skolan då de äntligen ska få ta med en sak hemifrån. De får välja helt själva vad det är och sen ska de berätta och visa för sina klasskompisar tex vem de har fått saken av, vad de gör med den, hur ofta den används etc. Jag mailade till Markus fröken och frågade om det var ok att han tex fick visa en annan dag om han nu inte kommer tisdag eller onsdag vilket givetvis var helt ok. Lite senare i kväll hade hon skrivit ett mail till alla föräldrarna där det bla stod om detta och att 21 barn av 34 var sjuka nu!!

Nu dusch och garanterat tidig sänggång då sömnreserven är helt slut och ligger ordentligt på minus....

3 kommentarer:

  1. Hoppas Markus piggnar på sig fort nu. Men att 21 av 34 var sjuka - det är ju rätt otroligt faktiskt! Vilket envist virus!

    Hoppas du får sova i natt.

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Krya på er!! Skönt att febern iaf är lägre idag än igår!

    Jösses, så många barn som är borta... undrar hur det ser ut på dagis.

    Hälsa Mackan!!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Krya på er och sov gott morsan!
    Kram Johanna

    SvaraRadera