lördag 1 januari 2011

Nyårsafton & nyårsdagen!

I går förmiddag klädde vi på oss riktigt varmt och gick ner till skogen. Vi älskar Råådalen lika mycket på vintern som på sommaren. Vi bor verkligen vackert!
Grabbarna redo för pulkaåkning!
Man måste klättra in i en kohage för att komma till den stora backen!
Det gick riktigt fort eftersom det är isyta överallt! Markus är totalt orädd....
Max vågar också åka!
Sen var det dags att dra pulkan bort till ankorna.
Ankorna var väldigt hungriga och kom väldigt nära.....
Det var inte helt fel med varm o´boy och bullar sen!
Vid 18 tiden hämtade Nicke Ella och Gabriel. Tillsammans hade vi en lugn nyårsafton, hur lugn den nu kan vara med en skrikig 2-åring (nåja, han skriker ju "bara" när han inte får som han vill) och två kusiner som har väldigt svårt att enas om vad de ska göra;-)

Grabbarna spelade Wii och såg till att hålla sig vakna!
Grabbmys!
Max sov gott vid tolvslaget (kämpade på till 23 tiden dock) och vi som var vakna klädde på oss rejält då det börjat blåsa ordentligt. Vi smällde våra "smällverkerier" (Gabriels ord) och när våra var uppskjutna så gick vi upp på garagetaket och stod där en lång stund och tittade på alla fyrverkerierna runt om oss. Vilken utsikt - vi såg ända in till Helsingborg!
Vid 1 tiden gick vi och la oss och fick sovmorgon till 9 i dag. Helt klart godkänt med tanke på tre barn i huset. Ella blev hemskjutsad och Gabriel stannade kvar här. Jag gick ut 1 1/2 timme med barnen i den nu VÄLDIGT Skånska vintern.....
Nåja, vi klagar icke när vi har fått ha vitt hela december och snön stannade över både jul och nyår! Resten av dagen blir nog i samma lunk som hittills=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar