tisdag 18 januari 2011

Skolsugen!

Ingen skola för Markus i dag heller, till hans stora besvikelse=( Han var feberfri när han vaknade och den höll sig borta hela förmiddagen, men efter lunchtid så kom den tillbaka igen. Jag kom hem lite tidigare så att Nicke kunde köra och jobba sitt skift och sen har jag och grabbarna hållt oss här hemma. Det blir lite drygt när någon är sjuk men det är ju inget att göra åt det utan vi pysslar med lite av varje. Jag tränade en liten stund och då passade grabbarna på att leka med madrasser på golvet där nere och pilatesbollen är ganska rolig den också!

Markus feber höll sig borta efter en halv Alvedon och han har tjatat om skolan hela eftermiddagen och kvällen. Så fort han känner sig bättre så är han frisk enligt honom;-) Men när jag hade läst för honom så tog vi tempen och han fick somna med 38.2 i kväll. Tydligen hade de varit 6 i Markus klass och 5 i den andra i dag och de är annars totalt 17 i varje klassrum, 34 totalt i klassen!!

Lillebror somnade gott och det är så roligt att smyga in och kika - det ser inte ut som när man gick därifrån! Han har tagit gosedjur och lagt hos sig, hur mysigt som helst.....

I morgon ska jag till tandhygienisten klockan 11 för att ta bort lite tandsten. Nästa vecka har jag en tid hos tandläkaren för att laga ett hål och jag är innerligt glad för att jag har friskvårdsavtal med Folktandvården - behöver inte öppna plånboken alls nu när jag går dit=)=)

Ha en bra kväll!

3 kommentarer:

  1. Njut nu för när han är tonåring har han nog inte samma syn på skolan :P

    Max är bara så söt! :-D

    SvaraRadera
  2. Söta Max! <3

    Stackars Markus, det var en envis feber det där. Förstår att han är rastlös och vill till kompisarna i skolan. Hur har det varit idag (onsdag)?

    Friskvårdsavtal med Folktandvården is da shit - jag betalade inte en krona varken för undersökningen innan eller utdragningen av min visdomstand i julas! :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Julia - du får påminna honom, säger jag något när han är tonåring så lär han inte lyssna;-)

    Nina - i dag har han varit feberfri!
    Så skönt att du också har avtal=)

    SvaraRadera