måndag 10 januari 2011

Vardagsstart!

I går hade vi jullovsavslutning kan man väl säga=) Markus simskola började och nu när han simmar på söndagar i stället för lördagar så är det även allmänt bad och vi kan bada/simma i stället för att bara sitta på bänken och titta. Max är totalt orädd och hoppade från kanten och "simmade" för fullt med sina puffar på armarna. När vi badat en timme körde vi till Mc Donalds och åt lunch där till grabbarnas stora förtjusning!

Markus hade svårt att somna i går och var lite ledsen över att börja skolan igen. All tid hemma med familjen har varit mysig och han sa att han skulle sakna oss. Men i morse när klockan ringde vid 7 så var han pigg och ville till skolan - hur glad som helst! Det var lika lätt att lämna Max hos Ingrid, han sprang in och började leka direkt.

Jag och Julia har haft fullt upp på jobb i dag och de kommande dagarna lär nog inte vara lugnare. Vid årsskifte så innebär det mycket jobb med avtal, prisändringar, byte av pärmar för nytt år (vi har mååååånga pärmar) etc. Men det var skönt att komma i gång igen efter ett långt jullov - vardag är inte alls fel, tur man har en=) Lite komiskt är kanske att vi i dag började kika på hur semestern inför 2011 ser ut.......

2 kommentarer:

  1. Nej vardagen är inte att förakta - tvärtom. Skönt att det gått bra för er alla att komma in i det berömda ekorrhjulet igen, ni hade varit lediga länge nog nu, lyxlirare där. ;-)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja lyxlirare där...:)
    Men det är skönt att komma in i vardagen igen efter att varit fri ett tag. Och det är ju lyx att redan kika när man kan vara fri nästa gång!
    Så fin Max är på din startbild!
    Kram Johanna

    SvaraRadera