söndag 10 april 2011

32 grader...

....har vi haft på framsidan i dag - DET är sommarvärme! I förmiddags tog jag Max i vagnen på en 4 km powerwalk medans Nicke körde till simhallen med Markus. Nog tur att simskolan snart är slut för denna terminen för Markus har ingen lust att åka dit när solen skiner och kicken väntar. Jag fixade pannkakor till lunch som vi åt ute, dock krävdes det solglasögon på hela familjen för att vi skulle kunna äta och se samtidigt. Parasoll är inte att tänka på när solen värmer så här gott i april=)
Vi har tillbringat hela dagen ute, 11-16 närmare bestämt! Max ser nog helst att vi inte sår gräs på framsidan för han älskar att sitta där och gräva!
Några rundor kubb blev det också!
Min lilla fixare=)
Markus åker kick konstant, hela dagarna oavbrutet..... Hade han fått så hade han nog helst haft den i sängen på nätterna. Men övning ger färdighet, spana in hur högt han hoppar med den! Han tar fart och bara får upp den på sådana här höjder!!

Markus händer ser dock hemska ut nu efter alla vurpor han gjort de senaste veckorna=( Även knäna ser ut som sommarben redan och vi är bara i april!


Nu har vi gått in för att hinna med dammsugning, lite plock med tvätten och annat som kommit efter nu när vi varit ute hela helgen. När vi sanerat oss blir det tacos till kvällsmat!

1 kommentar:

  1. Åh, ja denna helgen har verkligen gett en försmak av sommaren. Ljuvligt!!

    SvaraRadera