måndag 25 april 2011

Annandag påsk!

Sista dagen på familjens påskledighet har varit lika strålande vacker som de andra dagarna. Nicke har jobbat så jag har varit hemma med grabbarna och vi har fått gjort lite av varje. Vi körde till Ica Maxi och handlade efter frukost och sen till Skopunkten för att köpa sommartofflor till grabbarna. Nej, det heter "Skopumpen" enligt Max!

Vi hämtade Oscar på vägen hem och jag gjorde pannkakor till grabbarna som vi åt på verandan. Efter lite lek i trädgården så gick vi till lekplatsen en stund!



Nicke kom hem vid 15.30 ca och vi startade grillen ganska tidigt i kväll och det blev hamburgare. Härligt och gott att vi grillat fyra gånger denna påsken! Innan duschen blev det lite träning med Charlotte Perelli igen och redan nu känner jag att vissa övningar redan känns "lättare" att göra. Mycket hänger så klart på tekniken.


I morgon är det jobb igen och det fina vädret lär tydligen hålla i sig hela veckan. Härligt för barnen att kunna vara ute så mycket som de är både i skolan och hos Ingrid. Blir till att packa ner shorts i stället för regnkläder=)

3 kommentarer:

  1. Ja detta påskväder kan man inte klaga på! Underbart! :-D

    SvaraRadera
  2. Kul att tekniken i övningarna börjar sätta sig, då är det ju lättare att fokusera på att ta i när man vet att man gör rätt och inte behöver kika i boken hela tiden. Använder du bollen också då eller? Har fått för mig att CP tränar en del med pilatesboll...

    SvaraRadera
  3. Japp! Bollen är med=) Det är väldigt svårt att hålla balans = man spänner sig massor!

    SvaraRadera