lördag 2 april 2011

Stolt!

Det händer hela tiden saker med grabbarna och de utvecklas och lär sig massor hela tiden. Ibland blir det extra stora skutt och massor händer på en gång! Nu har Max kläckt färgkoderna och kan gult, grönt, röd, blå, orange och svart! När vi var på Busfabriken i går eftermiddag var det cyklingen som helt plötsligt satt som en smäck=) Han cyklade på för fullt!
Max pratar oavbrutet och det kommer många kloka meningar som "det var ingen mening" (när han råkat göra något) eller "det går snart över" när han slagit sig. Och slagit sig har han verkligen gjort den sista tiden. Vi har redan varit på akuten fler gånger med honom än vad Markus varit på sina år. I förrgår trillade han och slog örat och tinningen i Markus tvbord vilket resulterade i ett blått öra. I dag slog han huvudet i en kant på ett bord och fick ett jack i kinden! Den ungen alltså.....


Markus har äntligen, med stor stolthet, lärt sig klara av alla toalettbesök själv! Kan låta som en liten sak i vuxnas öron men vi vet hur mycket jobb som ligger bakom=) Han kan nu simma ordentligt, klarar av att gå in på herrarnas och byta om och duscha själv och i skolan stod han inför hela klassen och uppträdde med sin paperjam gitarr. Snacka om att modet och självförtroende har skjutit i höjden!


Jag är så stolt över mina goa pojkar som utvecklas till fantastiska individer. Härligt att få äran att vara deras mamma=)


Helgen hittills då? I går var vi på Busfabriken med Ella och Gabriel. Mysigt att få leka och busa med barnen, dock började både Markus och Gabriel att hosta. Kusinerna ser till att smitta varandra! I dag hostade Markus ganska mycket i morse och var hängig. Vi körde i väg till Väla för att köpa fotbollsskor och jeans till honom och han åkte i kundvagnen ett tag och såg helt slut ut. Vi skulle tillbringa hela em och kvällen hos David och Susanne, men vi fick meddela att det blev lite för bra med tanke på hur Markus mådde.


När vi kom hem så var det strålande solsken (15 grader!!) och vi har tillbringat hela eftermiddagen i trädgården. Jag och Nicke har dragit upp alla buskarna på framsidan - och det var inte helt enkelt..... Men vi tänker så gräs där i stället och sen sätta några bärbuskar, kommer nog bli superfint!

1 kommentar:

  1. Såklart att du ska vara stolt över dina fina pågar. De har bra gener :-)

    SvaraRadera