fredag 15 april 2011

Helgen för dörren igen!


Oj då, dagarna går och senaste inlägget här var i tisdags! Det är galet så fort dagarna går, men det är jag knappast ensam om att tycka. Vad har hänt sen i tisdags då? Nicke var hemma med Max tisdag och onsdag, men i går fick han gå till Ingrid och leka med kompisarna igen. Han har faktiskt inte haft mer ont i örat tack och lov, bara näsan som envisas med att rinna.


I onsdags kom Ella och Gabriel ut på eftermiddagen och vi åt middag tillsammans innan de körde med Nicke och Markus till bmx banan. Jag stannade hemma med Max och vi gick till bokbussen där vi lånade nya böcker och två filmer. Givetvis skulle det köpas kinderägg i affären också innan vi gick hem, varför ändra på ett vinnande recept;-)? När Max hade lagt sig tog jag ett spinningpass i källaren, lite bättre för benhinnorna som får "vila" lite.


I går hämtade jag grabbarna som vanligt efter jobb och vi pysslade med lite av varje innan Nicke kom hem. När vi hade ätit middag tog hela familjen fram cyklarna så cyklade vi runt i byn och delade ut kalasinbjudningar! Markus ska ha sitt kalas på Jutan och han har bjudit 17 stycken. De är 34 i klassen så att bjuda alla är inte genomförbart bara, tyvärr. Det blev en mysig runda i kvällssolen och Max ville att vi skulle cykla hur långt som helst för han satt nöjd bakom mig!






I dag är Nicke ledig eftersom han jobbar på söndag, så Max har inte varit hos Ingrid. När jag kommer hem så blir det fredagsmys, lite gott att äta och Markus älskar att få sitta uppe och se "Talang" med oss. Jag tror nog att jag också ska hinna ut en liten sväng i det härliga vädret innan det är kväll. I morgon ska vi åka till bmx banan hela familjen och sen blir det ev en sväng till folkracebanan också. Vädret ska väl vara fint så vi kommer väl vara ute mycket - precis som vanligt! Vad ska ni andra göra till helgen?

1 kommentar:

  1. Vad vi ska göra i stora drag i helgen har du ju redan koll på tack vare mailkonversationen vi nyss avverkat. :-)

    Vad jag däremot inte berättat är att när kalasplaneringen är klar och M har kommit hem så ska vi fortsätta riva och kratta mossa. Sedan ska jag ta mig en löparrunda på elljusbanan innan det blir fredagsbastu för hela familjen S i vanlig ordning!

    Ha en mysig em och kväll - kram! <3

    SvaraRadera