lördag 23 april 2011

Långfredagen!

Påskledighet, strålande sol och hela familjen hemma tillsammans - inte mycket som slår det! I går körde vi till bmx banan direkt efter frukosten och grabbarna fick cyklat lite.

När vi kom hem fixade vi i trädgården, jag satt några minuter i solstolen och Markus lekte hos Oscar. Max testade ett tvspel för yngre barn som Markus hade när han var mindre. DET gick hem!




När Markus var och lekte passade jag och Nicke på att ta en powerwalk i skogen på 5 km. Max satt i vagnen så vi kunde turas om att få några extra kilo att putta på i backarna! Sen blev det dusch av hela familjen och vi gjorde oss i ordning för att åka till morfar och Lena på påskfest!


När vi kom dit blev Markus firad eftersom det inte blir kalas nästa helg då han fyller år pga bmx tävling. Så i morse fick Markus ett Nintendo DS av oss och ett spel till detta och sen fick han presenter av min familj på kvällen.

Vi drack bubbel och njöt av kvällssolen!

Oscar vaktar gården!

Milton och Max lekte och jag tror att Max försökte berätta något för Milton som vi andra inte fick ta del av?!

Max går husesyn!

En superfin påskbuffé bjöds vi på - lika gott och trevligt som vanligt!

Albin och Markus är glada när de fått påskpresent - pengar och godis!

Max fick också!

Vi körde hem vid 22.30 ca med två supertrötta barn. Markus längtade bara tills i dag då han och Nicke ska köra till Väla och köpa en ny kick för pengarna han fick i går och det han har sparat i hop själv. Max och jag ska fixa lite här hemma på förmiddagen för i dag fortsätter vi fira påsk och Markus kommande födelsedag!


Max har fått en allergisk reaktion igen, han har blivit röd på hals, öron och kinder precis som då när vi fick åka in på akuten. Nu har vi ju medicin hemma så han har fått och vi hoppas att det lägger sig!


Glad Påsk!

2 kommentarer:

  1. Härlig dag vännen! Vilket fint kort på dig och Markus!
    Som han växer, det är ju han jag mäter åren med,
    Markus var/är ju vår första bebis...!
    Glad Påsk! Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Ja du Johanna, han börjar bli riktigt stor! Otroligt att han var bebis en gång i tiden=)

    SvaraRadera