onsdag 27 april 2011

Allergi??

Älskade Max har mer problem nu med utslag/rodnad/prickar vilket väl heter nässelutslag enligt medicinska termer. För några månader sedan kom det för första gången och då fick vi åka in till akuten då hals, öron, nacke och hela ryggen var täckt och de trodde att det kunde sätta sig på luftrören.

Nu har de kommit tillbaka de senaste dagarna, dock har det varit oerhört mycket och i snabba intervaller i dag! När vi kom hem i dag så hade han inga utslag, fem minuter senare var hela kinden röd. Det försvann och sen kom det på olika ställen under hela kvällen. Jag förstår ingenting=( Han blir oerhört röd och det blir som prickar i stora fält. De kommer fort och sen kan de försvinna igen. Någon som sett något liknande? Det är betydligt rödare i verkligheten än vad kameran fångade.






I morgon är det jag som får jaga tag i allergiläkare för han måste nog testas så vi får se om han är allergisk mot något. På akuten sa läkaren att barn kan ha nässelutslag utan att det behöver bero på allergi, kommer det på vuxna är det dock nästan allergi som orsakar det.

3 kommentarer:

  1. Nämen stackars liten! Det där såg inte trevligt ut. :-( Kliar det på honom också?

    Hoppas ni får klarhet i vad det kan vara, att kontakta en läkare för allergitest är nog en riktigt god idé.

    SvaraRadera
  2. Ser definitivt ut som en allergisk reaktion, hoppas att du får testa honom snabbt och att ni får medicin.

    Kram

    SvaraRadera