söndag 24 april 2011

Påskafton!

Dagen bjöd på strålande solsken och det var över 20 grader i skuggan hela dagen! Markus vaknade tidigt för han ville bara köra till Väla och köpa en ny kick för pengarna och presentkortet han fått. Nicke och Markus körde i väg så fick Markus äntligen köpt sig en ny trick-kick!

Vid lunchtid kom mamma och Wille för att fira Markus och påsk i ett. Markus fick som sagt välja på bmx tävling och kalas nästa helg men han ville tävla och då blev det ett utspritt firande denna helgen i stället=) Han fick ett fotbollsmål i present och lyckan var stor! Vi satt på framsidan och målade ägg som vi sen åt upp tillsammans med sillen!


När vi hade ätit så packade vi ner "nuffins" som jag och Max bakat, saft och kaffe och gick ner till skogen. Vi är SÅ lyckligt lottade som bor så vackert.....


Älskade, blivande 7-åring!

Hav av vitsippor!

*Älskar*

Fika!

Många stenar skulle kastas och många plums höras!

Vid 17 tiden kom sen Nickes föräldrar, hans systrar med barn, Julia och Henrik. Markus fick ett fotbollsmål till, mini bmx-cyklar och lego. Kvällen var supermysig med grillat, hopp på studsmattan, vattenkrig och fotbollsmatcher! Julia tog givetvis också fina bilder....









I dag jobbar Nicke så jag är hemma med grabbarna. Markus är bjuden på kalas mitt på dagen och då tänker jag ta Max i vagnen för en powerwalk i skogen, svårt att hålla sig därifrån när där är så vackert nere! Sen kommer vi hålla oss hemma och njuta av det underbara vädret och grillen är startad när Nicke kommer hem=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar