tisdag 19 april 2011

Påsk-Max!

Världens bästa dagmamma har varit i gång och påskpysslat för fullt med barnen! I går när jag kom så var hon redo med såg, yxa och påskfjädrar. Låter kanske inte så barnvänligt men det får hon det till när barnen fick hjälpa till att såga ner en liten björk som de sen fick klä med fjädrar och denna står nu så fint på framsidan.

I dag när jag hämtade Max fick vi hem en påskhare som han bakat.....visst är Max duktig på att pensla och peta i russin=)?


Barnen har sått krasse och gjort kycklig!

Underbart att hon är lika engagerad efter alla år och det är verkligen sann lycka att få ha Max där också under sina småbarnsår! Han har varit långhårig länge nu och i dag när jag hämtade honom så var han dessutom nyklippt - spana in snyggingen!!


Bästa att prova de nya hörlurarna till dvd(erna?) som barnen ska ha i bilen...




När vi hade ätit middag i dag bytade vi om till träningskläder och så gick hela familjen (Max i vagn) till fotbollsplanen och lämnade Markus för träning. Sen tog jag och Nicke en powerwalk på drygt 4 km - i det underbara vädret. Solen värmde gott och det den varmaste kvällen hittills i år!


I morgon står storhandling på schemat innan jag sticker till jobbet. Påsken är verkligen ingen rolig högtid att handla till då affärerna är proppfulla med folk och köerna ringlar sig långa. Så jag satsar på en morgonhandling och sen kan vi hålla påsk!


På torsdag bär det av till Kristianstad och vårt radio-pratar-besök......*spännande*.......

3 kommentarer: