onsdag 5 augusti 2009

Malmötripp!

I förmiddags körde jag och barnen till familjen H för att gratulera Hannes i efterskott. Markus har tidigare fått en så fin inbjudan till kalas på lördag, men det krockar med bmx tävlingen så vi fick umgås i dag i stället. Vädret har varit underbart med strålande sol hela dagen, så vi tillbringade några timmar i trädgården, fick grillade hamburgare till lunch och tårta till fika. Markus hade ju tidigare sagt "de sparar kanske några tårtrester från kalaset åt oss" så han var så nöjd när han fick prinsesstårta i dag:-) Dock var den inte gammal;-)

Markus och Hannes badade!

Max och Lova badade i lilla poolen!

Therese fick ta Max och han som är så "mammig" visade sitt missnöje till en början. Men sen gick det bra!

Tack fina ni för en härlig dag tillsammans!
När vi kom hem så var vi i trädgården en stund och fick lapa lite sol till. Vi gick till affären och köpte lite kvällsmat som vi sen satt på verandan och åt när Nicke kommit hem från jobbet. Verkligen skönt att vi har lite sommarvärme och solsken igen efter allt regnande!

4 kommentarer:

  1. Tack själv, supermysigt som vanligt!
    Ja, lagom tills ni skulle köra hem passade mitt sällskap för Max... tills han såg sin mamma igen förstås ;-)
    Puss å kram!

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig dag ni fick tillsammans. På ett sätt är det ju nästan roligare (iaf för mammorna.. ;-)) att träffas på tumanhand. På ett barnkalas ska man ju vara glad om man hinner säga två ord till varandra. :-)

    Ja du, det är härligt med sol efter allt regnande, men liiiiite less blir man att solen behagar dyka upp precis när man har börjat jobba igen. Men jag får väl glädjas med er lediga istället och konstatera att jag iaf inte får hudcancer i år heller. ;-)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker faktiskt det är "synd" om dig (och alla andra Nina) som börjar jobba denna veckan då solen kommer tillbaka. Varför är det ofta så?!

    SvaraRadera
  4. Japp Tessan! Han fann sig väl i din famn men när han ser mamma så börjar han gnälla:-) Mysigt är det dock att Lova är så go och inte är blyg för mig!

    SvaraRadera