söndag 2 augusti 2009

Sol & bad!

Natten till i dag var en av de värsta jag har upplevt - i drömsyfte. Jag drömde att jag, Nicke och Max var på en båt med bilen och plötsligt så kasar vi av och hamnar i havet. Jag överlevde, men inte Nicke och Max:-( Usch vilken ångest jag har haft när jag sov, tårar har rullat och det kändes så himla verkligt! Så när Max vaknade innan 7 och började "prata" så kunde jag inte blivit gladare!
Vi höll oss hemma i förmiddags, jag tog lite stryktvätt, Nicke handlade och Markus lekte med grannpojken. Sen efter lunch begav vi oss till Råå där vi mötte upp familjen L. Vi skriver ofta på Facebook till varandra och i morse såg C att jag skrivit (i min info) att vi skulle bada och föreslog då att vi skulle träffas. Senast de var hos oss var hösten 2007...Jösses vad tiden rullar på! Men nu äntligen fick vi ses och deras K som är 8 år lekte bra med Markus. Sen har de även lilla M på 3 1/2 år och minstingen A som är 7 månader. Vi fick några härliga timmar vid bryggan, dock avstod jag badet i dag. Det var bara 20 grader i havet och lockade inte;-)
Tycker den här bilden är så härlig, de skrattar så hjärtligt båda två!

Markus kommer springande på bryggan.

Vår badpojke!


Max satt på en filt i skuggan och lekte!

Vi kom hem vid 17 tiden och sen dess har jag hunnit ta in tvätten, ge Max kvällsmat, laga middag, stryka tvätthögen, baka en chokladkaka och natta Max. Max älskar att ta sig in på Markus rum (Markus är dock inte lika förtjust i det...) och han drar ner så mycket han kommer åt. Det blir några gånger man får hämta honom därifrån...

I morgon kommer Marie och Johanna med sina goa tjejer. Då ska de bla få äta den här:

Blir promenad med vagnarna, lunch, massor med prat och bus med barnen. Markus ska till dagmamman några timmar i morgon, första dagen på drygt 5 veckor. Men det blir bara en dag denna veckan, sen har vi andra roliga saker som ska göras:-)

2 kommentarer:

  1. Usch vilken dröm, ja i bland drömmer man de mest knasiga drömmarna.

    Låter som ni hade en lika bra dag som vanligt, själv var vi bara hemma, Helen bakade bullar,gjorde rabarberkräm,lagade middag mm, själv så kännde jag mig lite hängig så det blev soffan för min del. I dag skall vi dock på bvc och träffa Peter, spännande också att se vad lill fröken gått upp på 1 månad.
    Hoppas vi ses snart igen!
    Kramar från oss alla på Fridas gata

    SvaraRadera
  2. Härligt med strandliv även om vattnet inte lockar (alla) till bad. :-)

    Kram!

    SvaraRadera