måndag 31 augusti 2009

Tre dagars resumé!

Var tog lördag, söndag och måndag vägen? Det är galet så fort tiden går. Det märker man bla när man bloggar och upptäcker att man har slarvat några dagar=)

I lördags var det dax för kräftskiva med grannarna i gatan. I år var vi hos J och M som bor ett hus från oss och vi var 19 vuxna och en hel massa barn. Vi åt i deras uterum och alla hade med sig allt för eget bruk. Så här såg det ut när vi begav oss i väg:


Kräftor, både oskalade och skalade, bröd, smör, vitlökssås, alkohol och annat smått och gott fanns nerpackat. Det var en väldigt lyckad kväll, vi vuxna hade roligt, alla barnen lekte bra tillsammans och det var precis lagom av allt. Max somnade i sin vagn runt 22 tiden och vi gick hem vid tolvslaget.

I helgen hittade jag en annons på familjesidorna i Helsingborgs Dagblad där jag kände igen paret i fråga. Faster Kerstin och hennes man hade bröllopsdag och de hade skrivit en fin text där de tackade alla för den dagen samt allt stöd som de fått sen Mickes olycka.


I går hade vi en lugn söndag som innebar lite Playstation med Markus, skogspromenad med barnen och besök av Tina. Jag och Tina satt och ritade länge med Markus, till sist hade han slutat och där satt vi och fyllde i med tuschpennorna=) Det är väldigt rogivande att måla - prova på efter en stressig dag så ska ni se!

I dag var det dax för Markus att vara hos Ingrid igen. Det känns verkligen skönt att vi kommer in i vardagen igen efter en lång och skön sommar tillsammans. För det har varit väldigt många dagar tillsammans med hela familjen och nu behöver vi också få längta lite efter varandra=)

1 kommentar:

  1. Fin bröllopsdagsannons!

    Ja, det är faktiskt härligt att få längta efter varandra, det gör att man uppskattar tiden man får ihop ännu lite mer.

    SvaraRadera