onsdag 12 augusti 2009

Träning

Nu jädrar måste jag röra på mig lite mer! Eller stoppa mindre i munnen....hmmm...tror jag väljer mer motion för jag kan INTE vara utan choklad;-)


Jag har nu cyklat på spinningcykeln tre kvällar i rad och gjort sittups efter det. Sen blir det ju promenad med vagnen varje dag också. Jag hann inte i form till beach 2009 så jag får väl satsa på beach 2010 i stället...det är ju aldrig försent!

7 kommentarer:

  1. Jag fick ju stalltips avseende mina vidriga inneboende i skafferiet igår (har inte sett till några idag, ännu iaf) så då bjuder jag på mitt säkraste kort för att få bra resultat i träningsväg; styrketräning.

    Jag brukar ju propagera för styrketräning för det bränner under längre tid än vad en promenad gör t.ex. Ökade muskelmassa - ökad förbränning över dygnet.

    En kombination av det du gör idag (dvs. spinning och promenader) + några enkla men effektiva styrkeövningar och du är hemma! Och det i god tid innan beach 2010. I promise! :-)

    SvaraRadera
  2. Tack min fina coach - om det är någon som kan detta så är det du! Jag längtar till träningen börjar uppe på skolan igen, då får hela kroppen sig en genomkörare under en timme:-)

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Kikade in för, det var ett tag sedan, ska uppdaera mig lite bättre vid tillfälle! Vad fina härliga bilder du tar, du är duktig på att fota o grabbarna är så himla fina!

    Vart ska ni på semester, läste att n jobbar halvtid fram till semestern...

    Låter som du är ordentligt motiverad och som du kommit igång väl inför ditt mål! Det fixar du galant om du bara vill!!
    Jag måste oxå ta tag i intag och förbränning... Mkt frestelser finns det... Men jag får sikta in mig på typ Beach 20XXX..... ;)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej K! Det var länge sedan vi "bloggades".
    Vi ska inte så långt på semestern, men det bär i väg till Göteborg bla för Liseberg och bmx tävlingar. Vi lever numera på banorna!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Så sugen jag blev på choklad nu...
    Aja baja att sätta in såna goa bilder... ;=)
    Jag behöver också komma igång med träningen...
    & jag kan hålla med om att "choklad kan man inte vara utan".

    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej :)
    Så du bloggar också, trevligt :D Tar och lägger till dig på bloglovin omedelbums så jag ser när du uppdaterar.

    Tack för idag

    Kram

    SvaraRadera
  7. Så duktig du är. Jag håller med dig hellre träning än ingen choklad ;)

    Ha en härlig fredag!

    SvaraRadera