onsdag 12 augusti 2009

Pulkabad!

Vad har hänt sen helgen då? Inte så mycket faktiskt! Vi har mest varit hemma och pysslat, myst med barnen, tagit tvätt, städat lite och bara "varit". Nicke jobbar halvtid fram till semestern som börjar nästa vecka så det innebar jobb 14-18 i måndags och sen är han schemaledig tisdag och onsdag. På torsdag och fredag jobbar han 5-9, inte så tunga dagar precis. Vi får hoppas att han blir lite bättre i armbågarna, men det ser inte så ljust ut nu:-( Tycker synd om honom då han älskar att jobba fysiskt och cyklingen är ju hans passion - näst efter frun då;-)
I måndags lekte Markus med en kompis nästan hela dagen och i går var det dax för dagmamman några timmar. När Markus skulle hämtas runt 14 tiden så blev jag bjuden på fika tillsammans med barnen, Ingrid och en annan mamma som håller på att skola in sin lilla tjej. Det blir tre barn som är födda -08 som ska vara hos Ingrid, dock är skillnaden ganska stor på dem nu eftersom de är födda januari, maj och oktober. Max fick sitta med i en barnstol och äta mellanmål sen satt han på golvet och lekte med de andra barnen. Jag är så innerligt, innerligt, innerligt lycklig för att Max också ska få vara hos Ingrid! Under hösten och vintern kommer vi så klart att vara med en del så blir Max van vid att vara där och inskolningen blir nog inte svår.
Markus badar i poolen varje dag och i går var inget undantag - trots ganska mycket moln. Dagens test var att se om pulkan flöt och om man kunde sitta på den i vattnet:
Hmm...flyter den?

Kan man ligga på den?

Nej...det går inte så bra.....

Bäst att hålla sig till säkra flyt!

Julia kikade ut och vi åt kycklingwok till middag. Efter maten hade jag diskhjälp:

Max fick också bada - men i betydligt varmare vatten! Gäller att ha snorkel i beredskap!!

I dag är det än så länge en ganska seg familj här hemma. Markus spelar Playstation, Nicke ligger i soffan och Max sitter på golvet och leker. Får se vad vi ska hitta på, vädret är ganska ostadigt och man vet aldrig vad man kan vänta sig!

2 kommentarer:

  1. Ska snart avnjuta gårdagens mat igen :-D

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också synd om Nicke. Cyklandet verkar göra gott för själen men tyvärr inte lika gott för kroppen (åtminstone inte vissa delar). Och man kan ju inte heller låta ett intresse gå före ens arbetsförmåga, det funkar ju inte in längden.

    Jag önskar för hans skull att zonterapin som jag hoppas att han fortfarande går på (?) kan hjälpa honom bli fri från sina smärtor så att han kan få göra allt det han vill; jobba, cykla och må bra!

    SvaraRadera