måndag 1 februari 2010

Liten måndagsblogg

Då var måndagen avklarad och det är full fart mot helgen som Fylking brukar säga=) Min absoluta favorit radiostund är Rix Morgon Zoo med Titti, Gert och Roger. Älskar deras jargong och de har alltid intressanta gäster och gör intervjuerna roliga och annorlunda. Men detta var bara en liten parantes=)

I dag lämnade jag grabbarna 8.30 och körde sen till jobbet. Nicke jobbar 9.30-18.30 denna veckan men måndagen innebär jobb 6-15 så det var han som hämtade i dag. När jag kom hem var det full rulle på Max som vanligt, men så fort han sätter sig mot mig eller i soffan så börjar nästan ögonen rulla av trötthet. Det är tuffare att orka hos dagmamman än att vara hemma en hel dag.

Markus hade gympa som vanligt mellan 17-18 och han älskar verkligen det. Jag är så glad att han träffar de barnen som han kommer gå i samma klass som till hösten, lär känna skolans lokaler och allt vad det innebär att ha två gymnastikledare att lyssna på. Nu är det en kille i 20-års åldern och en man i 40-50 års åldern som håller i det. Verkar fungera superbra!

När barnen somnat gick jag ner i källaren och cyklade 35 minuter på spinningcykeln. Blev några situps också innan jag kastade mig i duschen. Får väl se till att dra igång Beach 2010;-)

2 kommentarer:

  1. Jag dumpade Morgonzoo för nåt år sedan och lyssnar bara på Morrongänget (Henrik, Patrik och Susanna) på Mix Megapol, Malmö. De är underbart sköna och ger mig massor av garv i bilen på väg till jobbet. Det har till och med hänt att jag kom försent för jag var tvungen att sitta kvar i bilen och lyssna färdigt...

    SvaraRadera
  2. Alltid trevligt när du hälsar på och jättetrevligt när du lämnar något efter dig också...

    Vink vink

    Kram

    SvaraRadera