lördag 16 oktober 2010

Målning och Halloweenkalas!

Natten till i dag var (tyvärr) inte så bra, Max fortsätter att hålla låda och sömnen blir lidande. Någon sovmorgon bjöd han inte heller på, utan 6.30 var han klarvaken TROTS att han vaknade vid 22.30 i går och var vaken över en timme. Hur orkar han??

Hela familjen körde till Janne på Köksbyggaren när han öppnade kl 10. Känns tryggt att svågern håller i allt inför köksrenoveringen och vi bestämde alla detaljer i dag. Det blir ett Myresjökök som i stora drag innebär vita luckor, svart kakel, nya vitvaror och stor lycka för denna mamman=)=) Äntligen blir det av!

Markus var bjuden på första klasskalaset i dag, en tjej hade bjudit hela klassen på Halloweenkalas! Markus var så här cool:

Vi har målat ytterligare två väggar i dag och Julia kikade förbi och bidrog med lite hjälp. Det blir så himla fräscht med vita väggar - bye, bye sandfärgat!
När Markus var hämtad från kalaset och vi var färdiga för dagen med målningen, så tog Nicke en löparrunda och jag tog barnen och Asterix på en promenad. Vilket underbart höstväder vi har haft, strålande solsken och kall, härlig luft!
Vi passar Asterix i dag och Max har haft en diskussion med honom. Fråga mig inte om vad;-)
Nu blir det inspelat "Robinson", soffan, ett glas isvatten och troligen så får jag svårt att hålla ögonen öppna någon längre stund......

4 kommentarer:

  1. Ja, hur orkar han! Är det precis samma som Markus höll på när han var i den åldern? Samma beteende, menar jag...
    Ha en skön kväll! Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Så skönt att få fräscha till lite i hemmet. Jag vill också måla om i vårt vardagsrum, men det känns som ett lite större projekt än bara målning eftersom vi måste riva tapeter först. Dessutom har vi lovat Hannes att han ska få ett "nytt" rum innan vi gör något annat. Vi får se när vi tar tag i det...

    SvaraRadera
  3. Cool Darth Vadar och underbart sött foto på Max och hunden på golvet.

    Hoppas du/ni fick sova lite mer i natt.

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Johanna - det är precis som Markus höll på under nattetid. Dock är han dagtid sju resor värre än vad Markus var!

    Tessan - jag är glad över att vi har väv och bara kan måla om=)

    Nina - tyvärr fick vi inte sova bra i natt heller=(

    SvaraRadera