onsdag 27 oktober 2010

Maxfest!

I eftermiddags körde jag och grabbarna till pappa och Lena. De kunde inte komma när vi hade Max kalas och nu blev vi i stället hembjudna på lite firande där! Först blev det paket!!

Lena hade fixat riktig kalasstämning=)=)
Jag lyckades fånga Max och "Händige Manny och verktygen" på en bild! Det var nämligen full rulle på barnen hela kvällen.... Vi bjöds på kycklinggratäng, ris, sallad och bröd till middag och sen marängsviss till efterrätt! Tusen tack morfar och Lena!
Någon gång under dagen/kvällen så lyckades jag även trycka in lite målning och nu j*drar ser vi slutet på tunneln;-)
I morgon är det jobbrelaterad fest på schemat och då kommer farmor och farfar och passar grabbarna under tiden. Dock tänker jag komma hem i tid och lägga mina guldklimpar!

3 kommentarer:

  1. Härligt med lite firande mitt i veckan :-) Han är så fin i håret med! :-D

    SvaraRadera
  2. När börjar egentligen jobbfesten? För om du ska hem i tid till att lägga grabbarna så är det ju knappt lönt att ens åka dit om den börjar efter sex (klockslaget alltså, inte aktiviteten). Fast en aptitretare hinner du kanske med om du är snabb. ;-)

    SvaraRadera
  3. Det börjar kl 17 och blir lite prat, mingel och mat! Jag lär köra hem runt 19 tiden och då har vi gott och väl hunnit prata containertransporter så det räcker - mer än väl;-)

    SvaraRadera