lördag 2 oktober 2010

Fredag & lördag!

I går när jag hastat hem från jobbet så möttes jag och Nicke 1 minut i hallen innan han sen körde till jobbet. Inte det roligaste att jobba 15-23 en fredag, men vad gör man? Jag och grabbarna hade en mysig fredag tillsammans och var ute 1 1/2 först innan vi gick in och mös. Lite god mat vid tvn och sen pop corn och film - helt klart godkänt! Markus fick stanna uppe och se Idol med mig och jag kan bara konstatera att Jay får mina röster under hösten=) Japp, jag dras till "slitna" rockers med riv i rösten!

I dag gick jag och Max upp kl 7 och Nicke och Markus kom upp en timme senare. Markus hade behövt sova mer, han var trött och har dessutom åkt på en förkylning med tillhörande heshet som han brukar få. Men icke, sova var inte alls aktuellt när jag föreslog att han skulle lägga sig en timme till!

Jag bakade lite inför kommande 2-års kalas och när det var klart så körde vi till Väla. Markus fick nya skydd (knä, armbåge och handled) och sen var vi inom Toys R us. Blev någon present till Max och kalaspresent som Markus ska ha med sig på lördag när han är bjuden på kompisen Emmas kalas på Busfabriken.

Nicke har spelat match i eftermiddags och givetvis var vi där och hejade=) Det var iskallt men vi hade klätt på oss massor så det var inga problem att vara ute 1 1/2 timme i blåsten! Grabbarna invigde vinterjackorna och vi alla hade mössorna långt ner över öronen!


Fotbollsplanen ligger alldeles intill skolan så vi gick dit och lekte lite också. När blåsten kom bakifrån var det bra att ta upp hättan och slippa vinden i nacken!
I kväll är Markus och Nicke på "Jutan" där kusin Albin har hyrt stället och bjudit in för partaj! Det är en inomhushall för åkning av skateboard, cyklar, inlines, kick etc. Gissa om detta har varit veckans höjdpunkt för Markus? Nicke har skickat sms och tydligen så kör Markus allt - helt orädd som vanligt;-) Julia är där och fotograferar så någon bild ska nog dyka upp så småningom!

2 kommentarer:

  1. Ja det är tusan vad det blåser och har blåst den här helgen! Det är tur man står stadigt på jorden och inte riskerar att blåsa iväg. ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja vädret är väl sådär men har man bara rätt kläder går allt :-)

    SvaraRadera