fredag 15 oktober 2010

Trött, tröttare.......

......tröttast! Japp, jag är nog snart ett vrak om jag inte får sova bättre snart. Tänk, jag har inte sovit en hel natt på över 6 år! Mina barn har alltid "fört väsen" om vi säger så, varje natt. Nu är det Max som går i sin brors fotspår och skriker en del på nätterna. Detta görs i ett halvvaket tillstånd och han är inte vaken - men vi blir! Jag vaknar inte mindre än 5-10 gånger/natt och det är helt "naturligt" för mig. Shit......förstår att man kan använda sömnbrist som tortyr.

Min träning har legat på is i nästan två veckor nu, finns ingen ork att ge sig ut och motionera när ögonlocken är vid knäna. I går dock så flög nog f*n i mig och jag började måla i vardagsrummet! Vi har "sandfärgat/beige" på alla väggarna, har hållt oss till samma eftersom vi har väldigt öppen planlösning. Nu ska det bli vitt och två väggar blev klara i går. Max "hjälpte" till och gick runt med en pensel eller roller och målade - dock utan färg=)

Tur det är fredag och jag kanske kan få sova liiiiiite längre i morgon bitti. Nicke jobbar kväll i dag så jag får hålla fredagsmys med grabbarna. Givetvis blir det "Idol" och säkert en och annan röst på Jay=)

Resten av helgen blir det mycket familjemys, säkert lite målning, Markus ska på Halloweenkalas i morgon och vi har funderingar på att ta med fika och bege oss till Pålsjö skog. Men väder, vind, ork och barnens trotsnivåer för avgöra! Ha en trevlig helg!

5 kommentarer:

  1. Låter som en mysig helg/Lina

    SvaraRadera
  2. Usch, jag vet hur det känns att vara så trött och inte få sova. Och nu när ni har flyttat om kan ni ju inte gå undan någonstans heller och turas om att sova ut. :-( Har ni köpt Omega till Max ännu? Kanske går det lura i honom om ni "gömmer" det i något gott?

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Vi har ju extra rummet där nere där vi kan stänga om oss, men det kvittar - vi båda vaknar så fort Max öppnar munnen=(

    Vi har köpt Omega och blandar det i juice, första gången han fick det på sked så spottade han ut det direkt. Men han tar det med juice, dock blir det kanske inte alltid helt rätt mängd men vi kämpar på med det!

    SvaraRadera
  4. Du vet att vi tycker om bilder på dina målingsprojekt...
    Tänk vad du ska få fota om ni gör om köket...;)
    Ha en bra dag. Ta en powernap på lunchen!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  5. I värsta fall får ni låna min lägenhet en natt så sover jag i ert hus ;-)

    SvaraRadera