tisdag 5 oktober 2010

Snigelmackor!

Kan sägas hur många gånger som helst - vi har världens bästa dagmamma! I morse när jag lämnade Max så stod kompisen Noa på en pall och kika på Ingrid som fixade frukost till barnen. Det blev snigel- och kattmackor med leverpastej och gurka till ögon=) Hon trycker ut mackor med pepparkaksformar och detta är givetvis betydligt roligare frukost än vanliga smörgåsar!

I natt fick jag gå upp 1.20 och ge Markus hostmedicin och vatten. Han är väldigt förkyld och hostan kommer lite mer när han ligger ner=( Men han är pigg och glad och orkar precis lika mycket som vanligt så han får gå till skolan ändå. Svårt att hålla barn hemma när de är förkylda och kan vara det i flera veckor under hösten. Håller en extra tumma för att Max ska klara sig eftersom han alltid får så svår hosta när han blir förkyld.

I går provade "korvstubbar" med pasta från Icas receptsida! Fast mitt resultat såg faktist godare ut=)

Jag tog ett kort spinningpass på cykeln i 20 minuter innan en dusch och läggning av grabbarna. Max bråkar riktigt ordentligt varje kväll nu när vi har lagt honom men det tog "bara" 30 minuter i går innan han blev tyst och somnade. Han ligger och ropar för fullt, nej vrålar, "mamma" och vägrar somna. Vi är dock förvånade över att han inte går upp! Markus hinner bara lägga huvudet på kudden sen sover han, det tar på krafterna att vara skolkille!

I kväll ska jag gå på föräldramöte och det ska så klart bli roligt och intressant! Sen på torsdag har vi en födelsedagskille att fira, blir dock bara familjen då eftersom det är en vardag. På fredag ska vi, om Markus inte är för dålig, åka till Karlslundsbadet på eftermiddagen med grabbarna. På lördag blir det full rulle, Markus ska på kalas på Busfabriken, sen har han simskola och sen framåt kvällen ska vi fira Max! Massor med roligheter på gång=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar