tisdag 12 oktober 2010

Tisdagstacos!

I kväll hade vi trevligt besök av Håkan, Sarah och Hannah. Vi åt tacos och försökte prata lite, även om det var lite svårt i mellanåt eftersom Max var som en duracellkanin på amfetemin och Markus hade Oscar här också=) Full rulle med andra ord men vi fick ändå prata i kapp lite.
Tack för presenterna till barnen och att ni stod ut i virrvarret här i kväll;-)

Oscar sover över hos Markus i dag eftersom L och M jobbar/är bortrest. Killarna har lekt bra hela kvällen och även om det så klart var både fnitter och prat när de väl lagt sig så tog det ändå inte så lång tid innan de somnade gott. Får se i morgon bitti hur lätt det blir för Nicke att få tre barn klara till 8!

Nu kallar nog sängen på mig, det har verkligen inte blivit mycket sömn här den senaste veckan. Kan ju nämna att Max vaknade kl 3 natten till i går och sen fick vi inte sova mer.....Han skriker väldigt argt på nätterna i ett halvvaket tilstånd, precis som Markus gjorde i samma ålder. Vi har köpt hem Omega för att se om det kan ge samma resultat som vi fick på Markus. Dock är det svårt att få Max att ta det, tyvärr=( Men vi ska inte ge upp så lätt!

1 kommentar:

  1. Jobbigt att Max verkar ha anammat storebrors nattliga skrikande, hoppas ni får honom att ta oljan så att han blir lite lugnare. Det gav ju som sagt var väldigt bra resultat på Markus.

    Kram!

    SvaraRadera