onsdag 9 mars 2011

Hur fungerar en toastol?

Det vet jag nu. Ni som inte vet får gå till bokbussen och låna "Evas funkarprogram"!


Jag älskar det programmet och tycker Eva gör en underbar insats. Hon förklarar enkelt och inspirerande så att barnen (och föräldrarna) förstår och tittar med stort intresse. Många saker tror man sig som vuxen veta, men egentligen har man inte alls koll=)

Denna filmen lånade vi i dag på Bokbussen, samt "Ice Age 3" och ett gäng nya böcker. Mamma och Wille kom till oss strax efter kl 17 och hade då med sig pizza! En mysig stund med god mat och bokbusstur - tusen tack för i kväll älskade mamma!

Måste bara berätta om Max färgkoll just nu. Han pratar väldigt ofta om färger och favoriten är grön för tillfället. Om man håller upp eller pekar på något som är rött så svarar han VARJE gång: jogubb! Alltså jordgubb = röd=) Hur solklart som helst!

1 kommentar:

  1. Annie och Ville älskade också Evas funkarprogram och... Vad hette det andra som hon hade som också gick på tv tidigare? Hur som helst; jag och M tittade också gärna. Man lär sig massor som man tror att man redan visste (men snabbt inser att man inte haft koll på), precis som du skriver!

    SvaraRadera