fredag 25 mars 2011

Radio?

Ja, har man Facebook så vet man kanske att jag fick en väldigt annorlunda fråga i går! Men för er som inte såg mitt inlägg där så får jag väl ventilera lite här. Jag satt på jobb när telefonen ringde och det var Josefin Modig från radio P4, Kristianstad. Hon berättade om programmet och att de där ibland pratar om barn och allt som hör därtill. I går hade de pratat om hur livet förändras när man har fått barn och då hade tydligen någon lyssnare menat på att de borde även ta hänsyn/prata mer om när det är svårt att få barn.

Så Josefin hade googlat och där dök vi upp, eftersom vi var med i HD och Aftonbladet när vi gjorde vår IVF. Nu vill hon gärna ha med oss på skärtorsdagen i direktsändning mellan 10-11.30! Snacka om att jag blev förvånad!



Jag har ännu inte svarat henne då jag vill fundera, prata med Nicke och se vad han tycker/vill och om det löser sig rent praktiskt den dagen. Mina funderingar går lite åt hållet att jag tycker vår historia är för "enkel", det är ganska länge sedan vi gick igenom det och det har hänt så mycket inom detta sen vi gjorde och jag besitter inte massa kunskap. Men hon tycker att vi kan ju ge hopp till de som försöker och inte har lyckats än, vi ger lite solsken och visar att det går!

Givetvis är det ju "once in a lifetime" och jag blir pirrig i magen bara jag tänker på det. Tänk om jag gör bort mig?! Ha, ha....det kan ju gå precis hur som helst, för även om jag kan prata så kan det bli både för fort, tokigt och galet=)

Nåja, jag ska fundera lite till över helgen men jag har nog ändå redan bestämt mig=)

I dag ska vi till Ella och gratulera henne, hon fyllde 30 år i går! Lilla Ella som var 12 år när jag och Nicke blev tillsammans, konstigt att det bara är hon som blir äldre?! Sen på lördag ska vi hjälpa Camilla att flytta på förmiddagen och lite senare kör vi till city för att hälsa på David, Susanna och barnen! Sen avslutas helgen med simskola som vanligt på söndag och då jobbar Nicke hela dagen.

Hur ser er helg ut?

3 kommentarer:

  1. Kul med radion ju morsan! Häftigt!
    Imorgon ska vi på barnkalas i stan och Ava längtar... Hon har fått för
    Sig att Pippi kommer dit. Bara för de har kalas i ett avsnitt - aj vad hon kommer bli sur när inte Pippi dyker upp! Yikes!
    Ha en skön helg!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Just go for it!! Det är en otrolig resa ni gjort för att få Max! Jag vet ju att ni började redan innan Marcus!!
    Jag tror att alla som är i samma situation gärna hör om er resa men även de som inte är/har varit!
    Gör inte en stor grej av det utan "go with the flow"!!
    Ni kommer göra er alldeles yppeligt väl i radion. De behöver ju inte vara oroliga för att det ska bli radiotystnad om du är med!! ;-)
    Kram till er alla!
    /Moe

    SvaraRadera
  3. Det är klart ni ska vara med! Vore väl superkul! Det är ingen big deal och prata i radio. Klarade jag att recensera böcker och utöva högläsning i P4 i fem avsnitt av ett radioprogram när jag gick i fjärde klass så gör du nog det nu. ;-) Go for it!!

    SvaraRadera