måndag 21 mars 2011

Taimassage!

I kväll har jag varit på taimassage för första gången. Herre min skapare vilken upplevelse det var! Massage har jag fått många gånger men inget som går att jämföras med det här. Stället är väl kanske inte super modernt och trendigt men servicen och behandlingen var klanderfri.

Jag hade tid kl 18 och då var jag ensam med massören och stället helt tyst och lugnt. Först fick jag lägga mig på magen och hon la handdukar över hela mig. Sen började hon arbeta sig igenom baksidan av kroppen: tår, fot, smalben, lår, rygg och armar. Hon tryckte, masserade, "knäppte" och bankade. Snacka om att det knakade i tårna=) Ryggen var den mest smärtsamma då jag har väldigt mycket spänningar där (vilket hon påpekade med ett skratt) men det är ju ändå skönt trots att det gör ont.

Sen fick jag vända mig och ligga på rygg och hela framsidan fick samma behandling! Hon missade inte en muskel någonstans, även fingrarna, magen, ansiktet och huvudet blev masserat. Till sist fick jag sitta upp och hon tog lite till på ryggen.

Jag kommer absolut att gå dit igen! Tusen tack Håkan för presentkortet jag fick när jag fyllde år.
Nu kommer jag nog aldrig gå någon annanstans=)


3 kommentarer:

  1. Vågar du prova så vågar jag ;. Får bli när ammningen är slut så att man kan koppla av ordentligt.

    Stor Kram till dig vännen/L

    SvaraRadera
  2. Klart du ska prova vännen! Vi kan boka samtidigt en kväll sen!

    SvaraRadera
  3. Låter ljuvligt!
    Dock låter jag INGEN röra mina fötter! No way in hell! Men resten blir jag gärna klämd på ;-)

    SvaraRadera