lördag 19 mars 2011

Trulle & grillpremiär!

I fredags kom ÄNTLIGEN turen till Markus - Trulle fick följa med hem!

Trulle är förskoleklassens "maskot" och varje helg får han följa med någon i klassen. Sen skriver man lite i boken om vad Trulle har gjort och så läser fröken upp det på måndagen! I morse skrev vi in vad Trulle gjort hos oss i går=)
Julia och Henrik var här i går kväll och vi åt gott tillsammans och sen såg vi en film. Jag var supertrött och kunde knappt hålla mig vaken, resultatet av ganska dåliga "Maxnätter". I morse vaknade Max redan vid 5 första gången, sen lite efter 6 var han helt vaken. Han låg och pratade länge sen gick vi upp vid 7.
En storhandling på Maxi blev det i förmiddags och sen låg jag på soffan en stund och vilade när Max sov middag. Vid 15 tiden körde vi till Daniel, Helen och Ebba! Givetvis kunde vi inte sitta inne i det vackra vårvädret....
Ebba!
Max åkte rutschkana=)

Underbart att kunna leka ute i vårsolen!
När vi kom in blev det givetvis lek på Ebbas rum också.

Grillmästaren Danne fixade perfekt kött och till det ordnade Helen och jag klyftpotatis och sallad. Supergott med grillpremiär!
Till sommaren blir Ebba storasyster och vi väntar med spänning på att se vem som bor i magen. När vi kom hem i kväll sa Max "mamma har bebis i magen...." Eh....nej Max, det är EBBAS mamma som har bebis i magen. Måtte ungen inte gå runt och säga att hans mamma ska ha bebis;-) Tusen tack fina vänner för en härlig eftermiddag och mysig kväll!

4 kommentarer:

  1. Åh vilken mysig dag! Jag snorar på med kortisonspray, pencillin och
    Antibiotika tabletter. Helt sjukt jag blev så dålig! Det var många år sen...
    Haha, Goa Max "mamma har bebis i magen"!
    Hoppas vi är friska till nästa date för den missar vi inte! Då kör vi rajraj på Sigrids väg!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Stackars dig Johanna!! Hoppas du får bli frisk snart=) Hoppas vi får till en träff snart hos er!

    SvaraRadera
  3. Som du brukar skriva på min blogg; Det är helt otroligt att vi har så mkt snö fortfarande här och ni har vår och barmark trots att det bara är 2 timmars bilkörning mellan oss!! :-O

    SvaraRadera
  4. Visst det så!! Ut med värmefläktar nu och smält bort det du har i trädgården i alla fall=)

    SvaraRadera