onsdag 30 mars 2011

Premiär!

I dag hämtade jag grabbarna kl 15 som vanligt och då stannade vi till vid affären. Solen sken och vi beslutade oss för glasspremiär! Det ligger en lekplats precis vid affären och där stannade vi sen knappt en timme innan vi körde hem.



*Älskade ungar*


Det var svårt att gå in när vädret var så fint så vi stannade ute en stund i trädgården när vi kom hem. Men middagen lagar sig inte själv så efter en stund gick vi in och fixade den så den var klar till Nicke kom hem. När vi ätit gick vi till bokbussen där en hög nya böcker lånades och några filmer blev det också. Vi stannade till en stund på lekplatsen vid oss och det är bara att konstatera att våren ÄR här!


När vi var ute sa Max plötsligt "där e vintergäck, sånna har Ingjid dä bak"


Jodå, visst var det vintergäck vi gick förbi=) Ungen har bra koll;-)

tisdag 29 mars 2011

Backglädje!

Då har måndag och tisdag rullat förbi och jag slås igen av tanken "att snart är det helg igen". Ganska skrämmande att det går så fort och det känns som det är måndag och fredag hela tiden. Ska det alltid rulla på så här fort eller kan vi hälla bromsolja i klockan? Markus har lekt med en klasskamrat både måndag och tisdag. I dag hade de fotboll så när Nicke lämnat grabbarna och kom hem igen, då hoppade jag i träningskläderna och begav mig ut på en powerwalk. Tänkte att jag skulle hinna med en lagom runda och kunna hämta Markus när han var klar med träningen. Det känns i benhinnorna när jag går också, så löpningen är helt utesluten=( När jag kom fram till pulkabacken i byn så flög f*n i mig och jag gick/sprang upp 12 gånger! Där är gräsmatta med stora tovor på backen så det är supermjukt underlag. Skönt att få upp pulsen rejält och bli lite mer svettig än vad man faktiskt blir av att "bara" gå. Det går att hitta träning överallt om man bara vill! I morgon är det bokbussmys, det blev inget förra veckan och det märks på kvällarna när vi ska läsa för Max.....Totte- och Emmaböcker i alla ära men nu kan vi dem;-) Jag har i dag mailat Josefin på P4 och meddelat att vi ställer upp på skärtorsdagen. Ska bli riktigt spännande att få uppleva ett radioprogram live!

lördag 26 mars 2011

Soliga, härliga lördag!

I dag var det ny dag kl 7 på Fältgatan och hela familjen var vakna, redo för en ny dag. Har varit lite dåliga nätter med Max, så lite sliten är jag allt. Nicke körde till Camilla vid 9 tiden för att hjälpa till med flytten, men jag och grabbarna stannade hemma till 11 tiden. Jag städade lite här hemma och sen gjorde vi tunnbrödsrullar och tog med dem så flyttgänget fick lunch.

Jag fick Max att sova middag på farmor och farfars soffa och under tiden satt jag några minuter i solen och njöt av utsikten de har på åttonde våningen! Jag hjälpte till så gott jag kunde med tanke på att någon måste hålla koll på Max=) Praktiskt att svägerskan flyttar till lägenheten vägg i vägg med svärföräldrarna=) Max var helt lyrisk över att kunna gå mellan lägenheterna hur han ville!

Vid 15 tiden tog jag med mig Markus, Max och Gabriel hem och vi gick till lekplatsen. Vi tog med lite bulle och saft och njöt av vårsolen!




Efter en timme gick jag och Max in, men Markus och Gabriel stannade ute nästan en timme till. Jag tog ett pass på spinningcykeln och i har jag glatt kunnat konstatera att det är första dagen på två veckor som jag inte har känt av benhinnorna när jag går!! Jag ska inte ha bråttom med löpningen, det får bli spinning och sim ett tag till och sen får jag testa med powerwalk och se om det känns då.

fredag 25 mars 2011

Radio?

Ja, har man Facebook så vet man kanske att jag fick en väldigt annorlunda fråga i går! Men för er som inte såg mitt inlägg där så får jag väl ventilera lite här. Jag satt på jobb när telefonen ringde och det var Josefin Modig från radio P4, Kristianstad. Hon berättade om programmet och att de där ibland pratar om barn och allt som hör därtill. I går hade de pratat om hur livet förändras när man har fått barn och då hade tydligen någon lyssnare menat på att de borde även ta hänsyn/prata mer om när det är svårt att få barn.

Så Josefin hade googlat och där dök vi upp, eftersom vi var med i HD och Aftonbladet när vi gjorde vår IVF. Nu vill hon gärna ha med oss på skärtorsdagen i direktsändning mellan 10-11.30! Snacka om att jag blev förvånad!



Jag har ännu inte svarat henne då jag vill fundera, prata med Nicke och se vad han tycker/vill och om det löser sig rent praktiskt den dagen. Mina funderingar går lite åt hållet att jag tycker vår historia är för "enkel", det är ganska länge sedan vi gick igenom det och det har hänt så mycket inom detta sen vi gjorde och jag besitter inte massa kunskap. Men hon tycker att vi kan ju ge hopp till de som försöker och inte har lyckats än, vi ger lite solsken och visar att det går!

Givetvis är det ju "once in a lifetime" och jag blir pirrig i magen bara jag tänker på det. Tänk om jag gör bort mig?! Ha, ha....det kan ju gå precis hur som helst, för även om jag kan prata så kan det bli både för fort, tokigt och galet=)

Nåja, jag ska fundera lite till över helgen men jag har nog ändå redan bestämt mig=)

I dag ska vi till Ella och gratulera henne, hon fyllde 30 år i går! Lilla Ella som var 12 år när jag och Nicke blev tillsammans, konstigt att det bara är hon som blir äldre?! Sen på lördag ska vi hjälpa Camilla att flytta på förmiddagen och lite senare kör vi till city för att hälsa på David, Susanna och barnen! Sen avslutas helgen med simskola som vanligt på söndag och då jobbar Nicke hela dagen.

Hur ser er helg ut?

onsdag 23 mars 2011

Imse vimse!

I morse när jag kom till Ingrid med Max så hade hon en liten överraskning i en glasburk. En liten kompis som hon och Max skulle "leta mat till". Jodå....jag har ju lyckats göra Max rädd för spindlar då jag skrek rakt ut av rädsla när en spindel kom springande i källaren - och Max stod en liten bit bort. Klart det inte var så smart, men jag blev överraskad och min rädsla gjorde att skriket bara kom!

Så vi tittade lite på spindeln och jag skrattade gott åt hennes påhittiga spindel-terapi-trick! Jag sa till Max att de fick leta upp spindels mamma=)

Nickes föräldrar hämtade Markus och Max i eftermiddag eftersom jag var tvungen att stanna på jobb för ett möte. Jag kom inte hem förrän 18.30 så det blev inte så mycket tid med grabbarna dag. Jag kom att tänka på hur många har det inte så? Långa dagar och lite tid med barnen? Usch, någon karriärskvinna skulle jag aldrig kunna vara och sätta jobbet framför familjen. Sen är det inte sagt att det inte är roligt att jag är engagerad i företaget och att jag nu lär mig mer och mer, men att ha långa dagar och lite familjetid varje dag - nope, det skulle jag aldrig vilja=)

När grabbarna hade lagt sig så var klockan 20:20 och soffan var lockande. Men nej, jag tog 40 minuter på min vapendragare i källaren!
De här jäkla benhinnorna bråkar och det stör mig något oerhört att jag inte kan springa. Vänster ben är ganska ok, men höger gör ont bara jag går i trappan. När sjutton ska det gå över!?

måndag 21 mars 2011

Taimassage!

I kväll har jag varit på taimassage för första gången. Herre min skapare vilken upplevelse det var! Massage har jag fått många gånger men inget som går att jämföras med det här. Stället är väl kanske inte super modernt och trendigt men servicen och behandlingen var klanderfri.

Jag hade tid kl 18 och då var jag ensam med massören och stället helt tyst och lugnt. Först fick jag lägga mig på magen och hon la handdukar över hela mig. Sen började hon arbeta sig igenom baksidan av kroppen: tår, fot, smalben, lår, rygg och armar. Hon tryckte, masserade, "knäppte" och bankade. Snacka om att det knakade i tårna=) Ryggen var den mest smärtsamma då jag har väldigt mycket spänningar där (vilket hon påpekade med ett skratt) men det är ju ändå skönt trots att det gör ont.

Sen fick jag vända mig och ligga på rygg och hela framsidan fick samma behandling! Hon missade inte en muskel någonstans, även fingrarna, magen, ansiktet och huvudet blev masserat. Till sist fick jag sitta upp och hon tog lite till på ryggen.

Jag kommer absolut att gå dit igen! Tusen tack Håkan för presentkortet jag fick när jag fyllde år.
Nu kommer jag nog aldrig gå någon annanstans=)


söndag 20 mars 2011

Vår söndag eller vårsöndag!

I natt sov jag över hos Markus=) Han har frågat någon gång om jag inte kan sova på hans rum och nu när jag låg back på sömnen igen så slog jag till! Så på madrass på golvet har jag sovit inne hos Markus och det var riktigt mysigt. Nåja, min säng är väl skönare men mysfaktor var högre hos Markus=)

Det var simskola i förmiddags som vanligt och i dag lämnade vi Max hos farmor och farfar så vi kunde simma under tiden Markus hade lektion. Max är genomförkyld så det passade bra att han inte var med i dag. Julia kom samtidigt som oss och vi simmade tillsammans 40 längder i dag! Perfekt träning för mig nu när benhinnorna fortfarande bråkar och gör ont=(

När vi simmat klart körde vi till Nickes föräldrar där de hade korv med bröd färdigt till lunch. Sen körde vi till Håkan och tjejerna för att se på hans nya hus och vi bjöds på fika. Efter fikat gick vi ut i solen stund till lekplatsen som låg precis intill. När vi kom hem fortsatte vi vara ute och njöt av det vackra vårvädret!

Tror någon är sugen på premiären?

Grabbarna invigde solstolarna!
Utemöblerna åkte fram!
I kväll har vi ätit tacos och filmen "Kung fu Panda" rullar för fullt. Ny vecka står för dörren och ännu en helg är lagd bakom oss. Nu måste vi bara skriva i Trulles bok också eftersom han ska tillbaka till skolan i morgon!

lördag 19 mars 2011

Trulle & grillpremiär!

I fredags kom ÄNTLIGEN turen till Markus - Trulle fick följa med hem!

Trulle är förskoleklassens "maskot" och varje helg får han följa med någon i klassen. Sen skriver man lite i boken om vad Trulle har gjort och så läser fröken upp det på måndagen! I morse skrev vi in vad Trulle gjort hos oss i går=)
Julia och Henrik var här i går kväll och vi åt gott tillsammans och sen såg vi en film. Jag var supertrött och kunde knappt hålla mig vaken, resultatet av ganska dåliga "Maxnätter". I morse vaknade Max redan vid 5 första gången, sen lite efter 6 var han helt vaken. Han låg och pratade länge sen gick vi upp vid 7.
En storhandling på Maxi blev det i förmiddags och sen låg jag på soffan en stund och vilade när Max sov middag. Vid 15 tiden körde vi till Daniel, Helen och Ebba! Givetvis kunde vi inte sitta inne i det vackra vårvädret....
Ebba!
Max åkte rutschkana=)

Underbart att kunna leka ute i vårsolen!
När vi kom in blev det givetvis lek på Ebbas rum också.

Grillmästaren Danne fixade perfekt kött och till det ordnade Helen och jag klyftpotatis och sallad. Supergott med grillpremiär!
Till sommaren blir Ebba storasyster och vi väntar med spänning på att se vem som bor i magen. När vi kom hem i kväll sa Max "mamma har bebis i magen...." Eh....nej Max, det är EBBAS mamma som har bebis i magen. Måtte ungen inte gå runt och säga att hans mamma ska ha bebis;-) Tusen tack fina vänner för en härlig eftermiddag och mysig kväll!

onsdag 16 mars 2011

Lill-lördag!

Onsdag är ju lill-lördag för många. Dock är det inte krogen som gäller för oss, utan lite god mat, Bokbussen och något godis till grabbarna! I dag var inget undantag, vi åt tortillabröd med grönsaker och kyckling och Markus dukade fint till Nicke kom hem.

Vid 18 tiden gick vi ner till Bokbussen (i iskalla vindar!) och det lånades nya böcker och filmer. Jag fick med mig boken om Victoria hem!

Ett litet besök i affären och grabbarna var nöjda med vars en liten påse godis=) När vi kom hem blev det soffan och tvmys för Markus och Max, jag stod och strök tvätten och Nicke tränade i källaren. Det var två väldigt trötta barn som somnade gott i kväll och jag har strötittat på "112 på liv och död" på tv4+. Nu har maken tagit kontrollen över tvn och då blev det fotboll.....

Så jag tänker stänga ner datorn och läsa lite om vår blivande drottning! I morgon är det ytterligare en tidig morgon för familjen Johansson, vi vaknar lite efter 6 hela familjen. Markus ska till Konserthuset med klassen och det ska fixas matsäck som han ska ha med sig. Gissa om han tycker det ska bli roligt?

tisdag 15 mars 2011

Rårakor!

I dag slutade jag 14.30 eftersom det är min tidiga vecka och då hämtade jag Max först i dag. Han tycker det är roligt att ibland följa med och hämta Markus, även om det för mig är lättast att hämta Markus först utan Max. Det tar lite längre tid när Max ska lunka runt på skolan, gärna in i Markus klassrum och testa sakerna=)

När vi kom hem var vi ute en stund i solen. Våren är verkligen kommen och det känns helt underbart! Väl inne så spelade jag och Markus ett spel innan jag sen började med middagen. För första gången gjorde jag rårakor! Blev supergott och till dessa hade jag lite bacon, lingon och knäckemacka. Jag kan verkligen rekommendera Icas "billiga veckan" där jag hämtar ut många recept och får nya idéer!


Dagens träning blev 35 svettiga minuter på spinningcykeln, bra dunk i öronen och så fick jag visualisera mig en hård instruktör som piskade mig;-) Jag måste vila mina smalben någon dag till från löpning och se om det släpper.

Markus har varit på fotbollsträningen och när han sen kom hem så var det två hungriga killar som klämde ett gäng smörgåsar innan det var läggdags. Kan säga att det märks vi har två grabbar - det går redan åt mycket mat och dricka tycker jag.....=)

söndag 13 mars 2011

Underbara vårhelg!

Vilket vårväder vi har haft denna helgen! Det har bjudits på både sol, regn och plusgrader. I går förmiddag gick i samma runda i skogen som vi tog i fredags. När vi kommer till "träspången" blir det spännande tycker grabbarna, smalt och snirklit (om det nu är ett ord)!


Lite bus mellan brorsorna!


Vid 15 tiden kom David, Susann, Ian och Adina. Vi fikade lite först innan vi sen gick ut med barnen. När vi var lagom frusna så gick vi in och fixade tacos till kvällsmat. Markus och Ian fann varandra och lekte för fullt hela tiden, var inte en lugn stund=)

Vid 20 tiden körde de hem och vi slängde oss i soffan och såg Melodifestivalen - hurra för Eric Saade! Äntligen vann rätt låt tycker hela familjen Johansson, dock hade vi blivit glad även om Danny tagit segern.

I dag vaknade vi till regn och tog en lugn morgon här hemma. Sen körde vi några ärenden och när vi kom hem var det strålande sol igen! En stund på lekplatsen är alltid roligt!


Jag svidade om till löparkläderna sen och sprang grusväg- och skogsrundan. Vi vet inte exakt hur långt det är eftersom det inte riktigt går att köra bil i skogen och mäta.....Men där är skyltat en del i skogen hur långt det är och med lite huvudräkning får vi det till ca 5,5 km. Men svårt att veta exakt. För mig var det en liten seger då jag inte har sprungit så långt innan! Tyvärr har jag fått riktigt ont på smalbenens insida, känns som en kombination av benhinneinflammation och stenhårda muskelknutor=( Har haft ont de senaste gångerna jag sprungit, men försökt att inte tänka på det. Ja, ja....jag vet att det låter dumt, men när jag väl har kommit i gång så blir jag verkligen besviken om jag måste hålla upp en längre tid nu pga det!
Grabbarna var ute och lekte med Nicke under tiden jag sprang, så hela familjen har verkligen varit ute många timmar hela helgen. Underbart - och i eftermiddag kunde vi vara ute i bara fleece=) När vi kom in bakade jag en choklad/banankaka för första gången och det var ingen hit enligt grabbarna - ingen av dem tyckte om den;-)
Nu sover barnen, vi har sett "Solsidan" och snart är det bingen för min del. Min tidiga vecka nu och det innebär att klockan ringer 6. Nicke ska vara hemma med Markus och Max efter som både skola och dagmamma har studiedag i morgon.

fredag 11 mars 2011

Fredag!

Jahapp, here we go again! Helgen för dörren och ännu en arbetsvecka är avklarad. Det är så härlig känsla när jag vet att två lediga dagar med familjen är framför oss och som så många andra helger har vi en del att hitta på=)

När jag kom hem i dag vid 16.30 så klädde jag och Nicke om till löparkläderna, Markus tog sin cykel och Max fick åka i vagnen. Nicke får ju inte springa i och med sin höft, men promenera ska han göra så att han håller i gång ändå enligt läkaren. Men när Nicke går raskt så springer jag nästan i det tempot;-) Nåja, jag gjorde spurter i backarna och intervallträning med högt tempo så flåset kom i gång! Hur roligt som helst att hela familjen kom ut och fick frisk vårluft innan vi gick in för dusch, mat och......
Vi har sett "Ice Age 3" tillsammans och bara myst i soffan innan det blev läggdags för grabbarna. Nu strötittar vi på finalen i "På spåret" och lite lösgodis lär väl åka fram!

I morgon blir det lite städning på förmiddagen, en löprunda för mig och sen kommer Susanne, David, Ian och Adina till oss. Fika, prat, lek och tacos har vi tänkt att ägna lördagseftermiddagen/kvällen åt! Ha en härlig helg mina vänner!

onsdag 9 mars 2011

Hur fungerar en toastol?

Det vet jag nu. Ni som inte vet får gå till bokbussen och låna "Evas funkarprogram"!


Jag älskar det programmet och tycker Eva gör en underbar insats. Hon förklarar enkelt och inspirerande så att barnen (och föräldrarna) förstår och tittar med stort intresse. Många saker tror man sig som vuxen veta, men egentligen har man inte alls koll=)

Denna filmen lånade vi i dag på Bokbussen, samt "Ice Age 3" och ett gäng nya böcker. Mamma och Wille kom till oss strax efter kl 17 och hade då med sig pizza! En mysig stund med god mat och bokbusstur - tusen tack för i kväll älskade mamma!

Måste bara berätta om Max färgkoll just nu. Han pratar väldigt ofta om färger och favoriten är grön för tillfället. Om man håller upp eller pekar på något som är rött så svarar han VARJE gång: jogubb! Alltså jordgubb = röd=) Hur solklart som helst!

tisdag 8 mars 2011

Tjejträff!

I går kväll körde jag till Petra på Råå där även Marielle och Ann slöt upp. Vi lärde känna varandra i mammagruppen när Markus var nyfödd och har sen dess hållt kontakten och umgåtts. Petra bjöd på en supergod, krämig pasta som bla innehöll sparris, som serverades med sallad och vitlöksbröd. De icke körande drack gott vin till detta och jag njöt av iskall alkoholfri dricka som Petra blandat till.

Det blev mycket prat och skratt och vi konstaterade kort och gott också att barnen har blivit väldigt stora=) När vi började umgås satt vi och ammade eller matade med flaskor, bytade blöjor och satt på golvet runt barnen där de låg på en filt och kom varken fram eller tillbaka. Lite lustigt är att det bara blev pojkar, fem stycken fick vi då eftersom det finns ett tvillingpar bland grabbarna. Tusen tack tjejer för en härlig kväll!

Jag rullade in på Fältgatan lite innan kl 23 och gick raka vägen till sängen och slocknade. Är glad att jag hann springa en runda INNAN jag körde till Petra, hade varit lite väl jobbigt att göra det mitt i natten;-)

I dag ska Nicke och grabbarna få semlor hos Ingrid när Nicke hämtar där kl 15 i dag. Jag jobbar till 16 och blir utan semla - vilket inte gör allt för mycket då jag inte gillar mandelmassa....=) Dock åker i stället skorna på och jag ska springa en runda direkt medans det är ljust och soligt! Skönt att ha det gjort innan mat och kvällsmys med grabbarna, för jag ofta så trött när väl allt det är gjort.

Ha en bra fettisdag!

söndag 6 mars 2011

Välkommen våren!

Japp, våren ÄR här! Ja, ja....visst kan det komma en snösläng till men det hör ju också våren till, särskilt i april.

Söndag för familjen Johansson innebär simhallen som vanligt på förmiddagen. Markus har simskolan och i dag var Max också med och badade med mig och Nicke. När vi hade badat en lång stund åkte vi till Max och åt lunch, inte så nyttigt kanske men ack så gott och grabbarna uppskattar det=) På vägen hem hämtade vi Gabriel hos Inger och Bosse och han har varit med här hemma hela eftermiddagen.

Vi var alla ute i drygt två timmar och hann med sandlådelek, hopprep, cykling, bandy, trädgårdsarbete och fika!


Ännu en härlig dag med mycket kvalitétstid med grabbarna och mycket frisk luft!

lördag 5 mars 2011

Hembygdsparken!

I förmiddags körde vi till Hembygdsparken i Ängelholm med barnen, svärföräldrarna, Ella och Gabriel. Riktigt härligt väder med strålande solsken, även om det var ganska kallt.

Varm o´boy och tunnbrödsrullar med skinka och ost smakade bra!
Linbanan är så klart toppenkul!
Max fick också åka linbana!
Max älskade "tupparna" och kunde stå där hur länge som helst. "De kommer inte ut" sa han många gånger för att försäkra sig.....
Det här är det närmaste mina grabbar får komma att köra motorcykel - det är farliga saker!

Allt kan man klättra på om man heter Markus!
Goa kusiner!
Markus fick mammahjärtat att slå lite extra fort....
Världens finaste svärföräldrar, Inger och Bosse!
Max trillade över några trädrötter och slog i ansiktet riktigt ordentligt=( Näsan är röd, svullen och skrapad!
Trots näsolycka så har vi haft härliga timmar ute med barnen. Sådana här stunder lever man på länge=) När vi kom hem bytade jag om direkt och tog en löprunda genom skogen. Det blir riktigt jobbigt att springa där i och med att där är så backigt, men det var skönt att jag orkade hela rundan trots blåst och backar. Rundan är ca 4,6-4,7 km, inte helt lätt att få exakt längd när det är både i skogen och på vägen.
Nu ska jag börja på middagen, det blir fläskfilé och potatisgratäng i kväll och sen mys med Melodifestivalen!

fredag 4 mars 2011

Ostmackor till kommunen!

Fredagkväll på Fältgatan och helgen står för dörren. Det har verkligen varit fullt ös på jobb hela veckan, men jag gillar när det hela tiden finns att göra och det är roligt när vi märker stor uppgång nu igen!

Nicke är ju sjukskriven denna och nästa vecka och i dag hade han tid hos sjukgymnasten kl 15. Han kom in med grabbarna till mig när jag slutade 14.30 så tog jag dem med mig till Skopunkten. Där blev det två par skor till Markus och ett par till Max. När vi kom hem bakade jag en ny sorts kaka medans grabbarna ritade lite och lekte tillsammans. När Nicke kom hem fick jag en stor bukett gula tulpaner! Jag älskar tulpaner - och min man=)

Markus var bjuden på party i kväll och man skulle klä ut sig. Han gick som bmx-åkare!!
Svärföräldrarna kikade förbi så de följde med på en promenad runt byn när vi lämnat Markus.
Precis utanför vårt hus, på gångbanan, har kommunens killar hållt på hela dagen med vattenläckor. När vi gick förbi var kl 18 och de höll på med ett tre meter djupt hål, dynga, lera, kallt och rått - inte det bästa en fredagkväll med minusgrader.
Max var väldigt imponerad över grävmaskinen och lastbilen som var där och stod länge och tittade på. Jag sa spontant att "vi bor där så vill ni ha kaffe kan ni komma in". Nu kan knappast killarna lämna ett hål på tre meter och gå och fika, vilket jag kunde räkna ut själv;-) så jag gick in och satte på en kanna kaffe, bredde fyra ostsmörgåsar med gurka och skar några bitar av den nybakade kakan och sen gick Nicke ut med hela brickan till dem. Lite värme en kall kväll=) Det var nöjda killar som sen lämnade in brickan och där var inte en smula kvar och kannan var tom....
Nu är Max i säng (20:32) och det är dags för Markus också att komma i säng. Sen blir det soffan, puss på maken och en hyrd film. Undrar så om nackspärr smittar för nu har jag ont i nacken och det hugger till när jag rör mig=(
I morgon blir det utflykt med svärföräldrarna, Ella och Gabriel. Vi ska åka till Hembygdsparken i Ängelhom och ta med fika och varm choklad!

onsdag 2 mars 2011

Bokbussen!

Onsdag är bokbussdag för familjen Johansson=) Markus har varit hos Oscar hela eftermiddagen så Lina och grabbarna mötte oss vid bussen vid 17.30. Som vanligt tyckte de det var roligt att kika i böcker och sen välja med sig. Det blev även tre filmer, som man får ha i en vecka.

Markus gillar faktaböcker just nu!

Max väljer och vrakar!
Världens finaste bokbuss-ongar!
Dagens val för familjen Johansson!