onsdag 2 september 2009

Mammaligan!

I dag var det dax för träff med Marie och Johanna - vår egenkomponerade mammagrupp=) De var här strax efter 10 och då gick vi bort med Markus till Ingrid. Där träffade vi Lina som lämnade Oscar samtidigt, så vi bestämde att hon också skulle komma sen när vi tagit vår promenad med barnen. Vi tog en rask promenad och var ganska så varma när vi kom tillbaka, det är lite lurigt nu med solen så här på höstens början. Man är varm och lite kall om vartannat!

Världens finaste Max!

Världens finaste Ava!

Max och Ava showar! (I dag fastnade inte Ellinore på bild så många gånger av någon anledning!)

Vi gav först barnen mat innan vi sen åt pastasallad och vitlöksbröd. Marie hade bakat en ljuvlig äppelkaka och Lina hade med vaniljbullar....no comment=)Undrar hur man ska bli av med de sista gravkilona;-) Det är ju väldigt ofint att tacka nej=)Ha, ha....

Vi har haft mysiga timmar tillsammans som gick alldeles för fort som vanligt. Tack töser för en mysig dag!

Jag ringde efter Markus när klockan var 14 och då ville han cykla hem. Jag mötte upp honom och han kom bara innanför dörren då han frågade om han fick leka med Oscar. Nästan samtidigt ringde Lina och sa att Oscar ville leka med Markus! Så Lina kom hit och hämtade upp Markus så de är där och leker några timmar. Nicke kom hem från jobbet och var väldigt trött efter en dålig natts sömn och uppstigning klockan 4, så han sover på soffan just nu. Max sover i sin vagn, så det är endast tomten...förlåt...jag vaken!

1 kommentar: