söndag 5 december 2010

Andra advent!

I morse smög jag och grabbarna upp för att se om tomten lagt något i säcken även den andra advent, vilket han hade gjort! I Markus paket var det skrivsaker (små block, pennor, suddi och pennvässare - allt i "Bakugan", en serie som går på tv). I Max paket låg det en "Musses clubhus" målarbok - lyckan var stor även där!

Vi tände andra ljuset på vårt ljusfat och sen blev det frukost i soffan med tv och morgontidning som sällskap.

Det tog inte så lång tid för oss att sen bli klara då vi ville vara på Ikea när de öppnade kl 10. Julia mötte upp oss där och vi gick en mysig runda med barnen både där och inne på Väla. För att ha Max med så gick det väldigt bra och "belöningen" blev lunch på Mc Donalds. Tack för mysigt sällskap Julia!

När vi kom hem så tyckte jag Max var för pigg för att sova middag så vi skippade det helt enkelt i dag! Vi fick besök av Ella och Gabriel vid 14 tiden och när Nicke jobbat klart och kommit hem så gick vi till pulkabacken allihop. Det har snöat hur mycket som helst här i dag - härligt!

Det blev hemlagad pizza till kvällsmat, träning med orbitrek, circle pro, hantlar och pilatesboll samt lite mer hosta innan det nu är soffan som hägrar! Otroligt att hostan inte riktigt gett med sig, men nu MÅSTE jag få träna lite mer igen.

2 kommentarer:

  1. Tack själv för sällskapet!
    Var fantastiskt kul at tvätta sen, lovar! :P

    SvaraRadera
  2. Låter som en toppendag!!

    Har läst ikapp lite i din blogg - sååå fint köket ser ut att bli! :) Ska bli jätteroligt att se live sen :)

    Kram och hälsa killarna!

    SvaraRadera