lördag 4 december 2010

Lördag i Gantofta!

Lördagmorgon började med familjemys i sängen, två vilda barn som inte ligger stilla en minut - supermysigt! Vi åt en lugn frukost och sen blev det städning, här är fortfarande damm från köksrenoveringen men vi börjar komma i kapp!

Markus har haft två klasskompisar här hela dagen, så det har varit full rulle vill jag lova. Vi klädde på oss och gick till pulkabacken för att åka av oss lite! Max gillar "glidaren"!
Markus åker på isgatan som blivit i backen - det går undan!!
Max har blivit kung av Snowracer!
Han åker ner själv med en stor portion självförtroende!
På vägen hem=)

När vi kom hem var det lunchdags - korv med bröd! Jag bad om en bild men grabbarna vägrade;-)
Grabbarna har haft roligt och ljudnivån har varit hög hela dagen=) Efter lite fika skulle vi gå till scouternas julbasar och F och V skulle bli hämtade. Vi stod i hallen och alla klädde på sig för fullt. Plötsligt slår Max igen dörren och Markus har fingret i mellan......herre gud vad han skrek=( Stackars Markus finger är svullet och alldeles lilarött. Han blev ganska chockad och det tog tid innan han lugnade ner sig och den värsta smärtan gick över.
Nu blir det lugn kväll på Fältgatan, fläskfilé till middag och sen när grabbarna lagt sig ska vi nog se sista delen i Milleniumserien "Luftslottet som sprängdes". Ha en bra lördagkväll!

2 kommentarer:

  1. Aj aj aj alltså, stackars lilla finger!!!
    Ha en bra filmkväll!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Usch, att klämma sig så där rejält är INTE skönt! Stackars Mackan! :-(

    Snygg väggklocka ni har!

    SvaraRadera