torsdag 16 december 2010

Luciatåg & lådkul!

I går kväll var vi på Markus första luciatåg på skolan! Han var tomte och vi fick höra alla härliga sånger som barnen övat in och stoltare föräldar får man så klart leta efter;-) Alla hade med sig fika och det var en mysig stund på skolan.

Vår fina tomtenisse!

Fika är ju alltid gott=)
I dag har Max varit med farmor och farfar hela dagen. Dagmamma Ingrid har semester så jag lämnade honom hemma hos dem innan jag körde till jobbet. Där hade de lekte massor och sen körde de hem till oss, fixade lunch och Max sov middag. Det är verkligen lyxigt att ha så fin hjälp av Inger och Bosse, tusen tack!
I kväll har grabbarna lekt med en kartong hela kvällen. Det får ju en onekligen att fundera på om alla julklappar man köpt är nödvändiga....;-)
Max lämnade inte lådan på hela kvällen! Markus serverade yoggi till lillebrorsan.
Hur mysigt som helst att se på tv i en låda!
Jag fick tränat en stund i kväll, körde intervallträning med spinningcykeln, orbitrek och magmaskinen. Känns lite roligare att ställa timer och när klockan ringer är det bara att byta redskap/maskin.
Nu ska vi börja se inspelat Robinson medans vi lyssnar på Max som ligger i sängen och pratar massor för sig själv. Han sov middag lite för länge i dag och det märks nu....

5 kommentarer:

  1. Så fin tomte ni har! :-D

    Och så en lite husmus... dom brukar väl bo i lådor...?

    SvaraRadera
  2. Haha... ja, man skulle kanske lika gärna kunna be om gamla tomkartonger ifrån affärerna i stället för att handla.

    SvaraRadera
  3. Söt tomte! Och en låda kan man använda till mycket!
    Förresten, köket blev underbart snyggt!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Wow - tänk vad man kan göra med en kartong(!) :)

    SvaraRadera
  5. Här har också lekts mycket med kartonger i omgångar. Barn har en otrolig fantasi och som du skriver; ibland undrar man om man verkligen behöver så mycket "färdiga" leksaker när de kan hitta på så mycket roligt av annat!

    Ha en fortsatt fin helg! <3

    SvaraRadera