fredag 10 december 2010

Nya köket!

Då var köket klart - jag låter bilderna tala sitt tydliga språk!

Vi är så oerhört nöjda med resultatet, kunde inte blivit bättre på något vis! Min svåger Janne har designat, byggt, ordnat med el, vvs och kakelsättare - allt har fungerat smidigt och det tog inte ens två veckor innan allt var på plats och fungerade! Ska ni ha bra hjälp så kika in på www.koksbyggaren.se !

Vi har varit ute två timmar med barnen i snön och sen när vi kom in blev det köttfärspaj till middag. När vi hade ätit gick grabbarna in på Markus rum och plötsligt hör vi ett skrik från Max. Nu hade han hoppat i sängen och trillat rakt in i skrivbordskanten - som träffat precis vid hans vänstra öga. Förra gången var det över höger öga han fick ett snitt, nu blev det ett bara någon mm från ögat, rakt ut mot tinningen. Det blödde och han kommer få en snygg blåtira där, men vi har synat det och kommit fram till att det inte behövde läkarvård i alla fall.
Nu hoppas jag resten av kvällen blir lugn för hela familjen! Vi ska se Idol och bara mysa i soffan. I morgon är det full rulle med stunande 35-års kalas!

2 kommentarer:

  1. Wow!!! Köket blev verkligen hur läckert som helst!!! Förstår att det är en fröjd att stå där och laga mat nu. :-)

    Ha en trevlig "kalaslördag"! :-)

    SvaraRadera
  2. Ooooo, så tjusigt!
    Verkligen snyggt, jag förstår att ni är nöjda.
    Stackars Max... ser på bilden högre upp att det bokstavligen var nära ögat. Tur att det inte blev värre.

    SvaraRadera