söndag 26 december 2010

Annandag sjukstuga!

En bild säger mer än tusen ord......

.....mjukiskläder, Alvedon, soff- och sänghäng och Wiispel! Vi har haft ännu en dag med feber för grabbarnas del, tyvärr så fick Markus mer feber efter att ha varit feberfri ett dygn. Nicke har varit feberfri i dag men Max har legat strax under 39 i stället=(

Natten bjöd inte på så bra med sömn av förklarliga skäl, det delas ut Alvedon, ska drickas vatten och sen har Markus börjat prata oerhört högt i sömnen vilket gör att vi inte kan sova! Verkligen tur att vi är långlediga och kan slappa här hemma utan stress. Vi har trots detta haft en mysig dag hemma, även om det kanske har varit lite rastlöst för familjen Duracell.

Jag gick ner i källaren och tränade en stund i eftermiddags, skönt att i alla fall få röra lite på sig när det blir så mycket stillasittande de här dagarna i sjukstugan. Tack och lov för Orbitrek och circle pro;-)

I kväll såg jag och Nicke "Inception" med Leonardo di Caprio. Verligen en annorlunda film - sevärd för er som inte sett den! Tack för lånet syrran=)

3 kommentarer:

  1. Ja annorlunda är ett bra ord för den filmen :-)

    Inga baciller här iaf, så semestern är tryggad ;-)

    Skickar krya-på-kramar till grabbarna!

    SvaraRadera
  2. ... Alvedonen syns dock inte på bilden. :-) De ser dock lite slitna ut, dina pojkar. Hoppas de mår bättre idag.

    Jag tycker också det är underbart att få vara ledig den här veckan. Vi är inte sjuka - peppar, peppar - men det behövs ledighet ändå!

    Krya på er, alla som behöver det i familjen J, så håller vi oss à jour med vad som händer framåt veckan.

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hoppas familjen är på bättringsvägen och att du klarar dig ifrån bacilluskerna...

    SvaraRadera