onsdag 23 juni 2010

Liseberg!

I går var det äntligen dax för vår tur till Liseberg, Markus har haft nedräkning i en vecka! Kusin Albin kom redan i måndags och sov över hos oss för att vara här i går morse när vi skulle köra. Max vaknade med feber och jag funderade länge och väl över hur vi skulle göra. Men feber kan komma och gå på barn, de kan vara pigga med feber och Max har det inte sämre i sin vagn ute i friska luften än vad han har det hemma. Dessutom ville vi inte göra Markus och Albin besvikna så vi bestämde oss för att köra och tog med Alvedon.

På vägen upp somnade Max gott i bilen!


Grabbarna blev hungriga redan efter en stund och kunde inte hålla sig till lunchstoppet=)
Väl framme och inne på Liseberg började vi alla åka!
Max mös i vagnen och åt lite bulle!
Max älskade "Farfars bilar" och åkte dem flera gånger.
Albin var så gullig med smågrabbarna och åkte massor med dem! Även om han kanske var lite för stor för vissa karuseller=)
Här gällde det att "cykla" upp sig!
Jag behövde en adrenalinkick och det fïck jag med råge när jag åkte "Höjdskräcken". Ingen annan vågade sig upp så jag fick åka själv!

Grabbarna åkte en båt som gick fort, fort, fort, runt, runt, runt........
Nicke, Ella och Albin åker Flumride!
Max och farmor kollar på när Markus, Gabriel och farfar ska åka båt!
Max var så lycklig när han såg de stora, gröna kaninerna!
Markus och Gabriel körde radiobilarna hur många gånger som helst. Det var ingen kö, så efter en tur var det bara att springa runt och köra igen!
Dagens storvinst vanns av Markus - grabben med tur på Liseberg! Förra året gick vi hem med två stora chokladkartonger!
Klockan 21 lämnade vi Liseberg supernöjda och trötta. Max somnade i bilen men grabbarna höll sig vakna ända hem tills vi rullade in på gatan vid 23 tiden. En superhärlig dag med världens finaste barn!
I dag sov hela gänget här hemma till klockan 8.30-9 tiden. Max vaknade först klockan 6 men somnade om till 8.30 vilket var väldigt behövligt efter en dålig natt till tisdagen och sen en heldag ute. Nicke, Markus och Albin körde till bmx banan i förmiddags men jag och Max har stannat hemma hela dagen. Han hade lite feber när vi vaknade men har varit feberfri hela dagen. (Dock hade han lite feber nu igen när jag la honom).
Nickes pappa Bosse har varit här och hjälpt oss hela dagen med att byta ytterdörr! Det blir så himla fint och huset blev 20 år nyare direkt. Jag har målat en del, allt trä runt huset ska fräschas upp och även runt alla fönster. Tar lite tid med det är mysigt att gå här hemma och snygga till det, dock blir det lite "meckigt" men en mammig 20 månaders kille som säger "mamma" ca 2000 gånger/dag......
Vi bjöd Nickes föräldrar på hämtmat i kväll som tack för hjälpen i dag. Jag ska lägga ut bilder på förvandlingen av framsidan när allt är klart!

3 kommentarer:

  1. Ser ut att ha varit en härlig dag! :-D Tar igen det i augusti :P Då ska det åkas!!!

    Kul med nytt i hemmet :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar dag!!
    Vi ska "göra" Bon-bonland i sommar, tjo vad det ska åkas!

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig Lisebergsdag ni fick. Och du, jag åkte med dig i tanken på Höjdskräcken! Det är precis såna saker jag älskar! ;-D

    SvaraRadera